XI.Tudományos Diákköri Konferencia

Beregszász Tudomány, oktatás

Felhívás a XI. Kárpátaljai Tudományos Diákköri Konferenciára

A konferencia időpontja és helyszíne: 2017. május 19., II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola, Beregszász.
A konferenciára a Kárpát-medence minden felsőoktatási intézményének osztatlan, alap- és mesterképzésben résztvevő hallgatója nevezhet pályamunkát.
A konferencia a kárpátaljai felsőoktatásban résztvevők számára egyben a XXXIII. Országos Tudományos Diákköri Konferenciára (OTDK) delegáló első fordulós (intézményi) konferencia is.
A Szervezőbizottság kéri a pályázókat, hogy a pályamű és az összefoglaló elkészítésénél tartsák be az Országos Tudományos Diákköri Konferencia megfelelő szekciójának formai követelményeit, melyek ahttp://otdt.hu/media/uploads/harmasmelleklet.pdf oldalon találhatók meg.
A konferenciára jelentkezni a nevezési lap kitöltésével és beküldésével lehet, amely letölthető awww.kmf.uz.ua és a www.genius-ja.uz.ua oldalakról, vagy személyesen igényelhető a „GENIUS” Jótékonysági Alapítvány Agora Információs Központjában.
A nevezési dokumentumokat legkésőbb 2016. december 20-ig várjuk az címre.
További információ az alábbi elérhetőségeken kapható:
„GENIUS” Jótékonysági Alapítvány, 90202 Beregszász, Kossuth tér 6.,
tel.: + 380-31-41-23-462
e-mail:
honlap: www.genius-ja.uz.ua
Figyelem! Jelen felhívás csak kivonat. Kérjük, hogy csak a teljes kiírás ismeretében jelentkezzenek, mely elérhető a www.genius-ja.uz.ua és www.kmf.uz.ua oldalakon.

Forrás: genius-ja.uz.ua