XI. Hősök Tere Karantén Szalon Eva Egerrel

online esemény Ismeretterjesztő

XI. Hősök Tere Karantén Szalon Edith Eva Egerrel

Dr. Edith Eva Egert 2014 tavaszán ismertük meg. A neten akkor még szinte semmit sem lehetett találni a már korosabbnak számító, poszt-traumás stresszel foglalkozó pszichológusról, akit az alapítótársunk, prof. Philip Zimbardo akart meghívni a nemzetközi konferenciánkra. Az első konferenciánk fergeteges előadója volt Edith úgy, hogy fiatalok ünnepelték az akkor 85 éves hölgyet, aki álló spárgát is bemutatott az előadása végén.
Hogy miért hatott így a fiatalokra? Mert azt mutatta meg, hogyan legyél túlélő és ne áldozat egy nehéz helyzetben. És szerintünk, most pont erre a tudásra van szükségünk. Arra, hogy hogyan kezeljük magunkat ebben a nehezen viselhető és bizonytalan szituációban?! Vagy, hogy hogyan alakítsuk kihívássá a bezártságot?!
Dr. Edith Eva Eger pszichológus, “A döntés” és “Az ajándék” c. könyvek bestseller szerzője lesz a következő, XI. Hősök Tere Karantén Szalon vendége április 20-án este 19.00-től. A beszélgetést élőben közvetítjük Facebook oldalunkon.
Szeretnél közvetlenül bekapcsolódni a beszélgetésbe és feltenni kérdéseidet? Megteheted. Arra kérünk, hogy támogasd munkánkat 10 000 Ft adománnyal és mi elküldjük neked a beszélgetés Zoom linkjét! Itt tudsz adományozni: http://hosoktere.org/tamogatas/
Az esemény sajtónyílvános. Arra kérjük az érdeklődő újságírókat, hogy jelentkezzenek Ujvári Panna, kommunikációs munkatársnál a címen!