VIBE KOLI 2022 – VIBE Fesztivál 2022

Marosszentgyörgy Ismeretterjesztő
Időpont: 2022. június 30. 10:00 – 2022. július 3. 19:00
Helyszín: Marosszentgyörgy

VIBE KOLI 2022
Példaképek.  Kihívások.  Jövőkép.  – ezek az idei VIBE Fesztivál tudásfórumának témái. Itt megtalálhatod a hozzád legközelebb állót! Különböző szakterületekről hívtunk előadókat, kedvedre válogathatsz közülük. Gyere és kóstolj bele Erdély legnagyobb magyar fesztiváljának előadásaiba!
A VIBE Koli Erdély legnagyobb magyar fesztiváljának tudásfóruma, ahova évek óta a karizmatikus előadók, a különleges témák és a jó társaság vonzzák be a fesztiválozókat. Ez egy olyan hely, ahol bárki megtalálhatja azt a témát, ami érdekli. A Koli inspirál, új távlatokat nyit és felvillanyoz. Témák, viták, kérdések és magukkal ragadó emberek jelennek meg, tele ötletekkel, véleményekkel és tanácsokkal. A Koli nem csupán tudással szolgál, hiszen közösséget is formál, új társaságokat hoz össze és arra buzdít, hogy merjünk álmodni.
A Koli célja, hogy a fesztiválozók számára a szórakozás mellett betekintést nyújtson inspiráló előadásokba. Az előadók palettája rendkívül színes, művészektől kezdve, szlemmereken át, egészen kutatókig bárki felbukkanhat a helyszínen.

Dőlj hátra, mert innentől a Koli gondoskodik arról, hogy megtaláld a számodra izgalmas és inspiráló témát! Ott találkozunk!
Főtámogatók: Codespring, Mathias Corvinus Collegium