Vezetői kihívások és megoldások

Vallásszabadság Háza Ismeretterjesztő

Vezetői kihívások és megoldások 1.0 – könyvbemutató

Szeretettel várunk minden érdeklődőt az Exit Kiadó gondozásában megjelent Vezetői kihívások és megoldások 1.0 című könyv bemutatójára!
Erdélyi cégvezetőkkel beszélget László Judit: Fejér Attila, Gorbai Attila, Nagy Károly, Soós Réka, Széll Levente és Zsigmond István.

Életünk minőségét nagymértékben meghatározza az, hogy milyen körülmények között dolgozhatunk, hogyan megyünk haza délutánonként, érezzük-e az évek során, hogy fejlődünk, megvalósítottunk-e valamit, piacképes maradt-e a tudásunk, képességeink.

A cégek vezetőinek minderre direkt ráhatásuk van: biztosítanak-e fejlődési lehetőségeket, hagynak-e elfajulni konfliktusokat, stb. Jelen könyvben hat vezetőt ismerhetnek meg, és ezen interjúk élőben is követhetőek voltak 2017 októbere és 2018 áprilisa között Kolozsváron, a Vezetői kihívások és megoldások címet viselő beszélgetősorozat keretében. Ezek alkalmával a hallgatóság kérdéseket is feltehetett, a beszélgetések végén pedig megismerkedhetett a vállalkozókkal, cégvezetőkkel.

Az amerikai álom kifejezés azt az eszmét fedi, hogy mindenki képes önerőből, kemény munkával életét jobbá tenni, többnyire folytonos és növekvő jövedelemmel. A könyvben szereplő összes vezető, fogalmazhatok úgy, hogy nulláról indult, és megvalósította itthon, Erdélyben, Romániában is az amerikai álmot.