Vasvári Pál Emlék- és Teljesítménytúra

Radio Cluj, Kolozsvár Sport, hobbi
🇭🇺 Ha még nincs programod július 16-án, mi ajánlunk neked egy igazi kihívást: gyere el a Vasvári Pál Kerékpáros Emlék- és Teljesítménytúrára és feszegesd velünk együtt határaidat. Két túraváltozat közül választhatsz: a Vasvári 100 a Kolozsvári Rádió (Donát út 160.) épülete elől indul, míg a 85-ös változat Gyaluban, a Fântânele és Hidegszamos felé vezető úton startol és mindkettő Bánffyhunyadon ér véget.
Az előző évekhez hasonlóan az ellenőrzőpontokon ínyencségekkel és finom falatokkal buzdítjuk a fáradt izmokat, a célban pedig minden kerékpáros hőst meleg étellel jutalmazunk meg.
Idén a Vasvári Emléknapok helyett a Kalotaszegi Magyar Napok rendezvénysorozatába kapcsolódunk be, így Körösfő helyett Bánffyhunyadon lesz a cél, ahol színes programkínálattal várnak a szervezők.
Részletes információ a túráról és a nevezési feltételekről a teljesítménytúra honlapján olvasható, jelentkezni pedig a Regisztráció 2022 menüpont alatt lehetséges: https://teljesitmenyturak.ekekolozsvar.ro/vasvari…/nevezes
📌Jelentkezési határidő
Kedvezményes: 2022. július 1., 12:00 óra
Emelt áras: 2022. július 8., 12:00 óra
📌Fizetési határidő
Kedvezményes: 2022. július 1., 23:59 óra
Emelt áras: 2022. július 8., 23:59 óra
❗Kérünk, regisztráció előtt figyelmesen olvasd végig a túraszabályzatot, hogy megelőzzünk minden lehetséges félreértést.
Elő a kerékpárokkal és találkozzunk július 16-án, hogy együtt feszegethessük határainkat! 🚴‍♂