Újévi fogadalmak és kapunyitási pánik

Online Ismeretterjesztő
Az eseményt élőben online is közvetítjük!
2023 januárjában az Európa Pont vendégei dr. Almási Kitti, Feldmár András és Fuller Bianka!
Új év, új én? Sokaknak egy új év kezdete ad lehetőséget az újrakezdéshez. Lehetőséget, hogy önmagunkat, szokásainkat, tevékenységeinket egy másik, jobbnak vélt irányba tereljük. Azonban gyakran előfordul, hogy a kezdeti motiváció és lelkesedés rövid időn belül alábbhagy, majd szép lassan visszatérünk a régi kerékvágásba. Mit tegyünk, hogy ne essünk bele ugyanazokba a hibákba? Hol keressük a motivációt és hogyan tartsuk mindig szem előtt? Hogyan tudjuk megőrizni testi-lelki egészségünket felesleges túlterheltség és szorongás nélkül?
Az új év mindig új kihívásokat jelent, de nem mindegy hogyan küzdünk meg ezekkel. Vajon hogyan gondolkodnak erről és mit tanácsolnak meghívott vendégeink?
Dr. Almási Kitti, klinikai szakpszichológussal, Fuller Bianka pszichológussal, és online bejelentkező vendégünkkel, Feldmár András pszichoterapeutával fogunk beszélgetni. Az est házigazdája Gyárfás Dorka.
A beszélgetést online is közvetítjük a www.facebook.com/europapont/ és a www.facebook.com/EuropaiBizottsag oldalakon, valamint az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete YouTube csatornáján: https://bit.ly/3yowHiF.
A rendezvény ingyenes, de regisztrációköteles (https://kapunyitas.eventbrite.com). Az Európa Pontban továbbra is javasoljuk maszk viselését