Tudománykommunikáció 2.0 konferencia 2.0

Online esemény Ismeretterjesztő
Mindeddig bíztunk abban, hogy a májusra meghirdetett Tudománykommunikáció 2.0 konferenciát meg tudjuk tartani személyesen, de az új fejlemények mégiscsak az online konferencia irányába terelnek minket. Ezért a következő megoldást választottuk:
1. 2020. november 20-án pénteken (9 és 12 óra között) tartunk egy élő, szinkron konferenciát a Teams felületén. A plenáris és a szekció-résztvevők 3 perces kedvcsináló, élő előadást tartanak a témájukról. A poszterelőadók nem tartanak élő előadást, őket csak a videó-előadás (2. pont) elkészítésére kérjük. Azoknak a résztvevőinknek is tudunk e-mailben meghívót küldeni, akik esetleg nem rendelkeznek Teams-előfizetéssel.
2. Ezzel párhuzamosan létrehoztunk egy Youtube-csatornát (címe: https://www.youtube.com/channel/UCrBGnFm9XRBOxPIdJrgCoEg/), ahová az Önök 15 perces, előre rögzített videó-előadásait töltjük fel. A csatorna anyagait a konferencia napján tesszük nyilvánossá. Az előadás a későbbiek során bármikor megtekinthető lesz.
Azoknak a résztvevőknek, akik a videó-előadást megfelelő formában elküldik, igazolást állítunk ki a konferencia-részvételről. A szakmai bizottság ajánlásai alapján kiválasztott előadóknak a konferencia tanulmánykötetében publikációs lehetőséget biztosítunk. A publikációról a konferencia után részletesebben tájékoztatjuk Önöket.
Bízunk benne, hogy sajátos, valóban 2.0-s konferenciaélményt tudunk Önöknek nyújtani, és mielőbb élőben is találkozhatunk.
A konferencia szervezői: a Budapesti Corvinus Egyetem Kommunikáció és Szociológia Intézet Kommunikáció- és Médiatudomány Tanszéke és a TudCom tudománykommunikációs kutatócsoport.
Kapcsolat: Tudcom Kutatócsoport <>