Tudatosan a stresszel!

Online esemény Ismeretterjesztő

Tudatosan a stresszel! -szeminárium, a Testszerviz szervezésében

Tudatosan a stresszel! – szeminárium.

A mai ember élete csupa stressz. Mindennapos küzdelem a túlélésért, a munkánkért, konfliktusok a családban, a hétköznapi életben, a munkahelyen, iskolában, nem várt külső körülmények (pl járványok), gazdasági hatások és ezer szüntelenül jelen lévő stresszforrás. Nem lehet a stresszt kizárni az életünkből. Ugyanakkor érezzük, hogy milyen rombolóan hat ránk. Lehet ezzel valamit kezdeni? Lehet, hogy a stressztűrő képességet fejlesszük? Lehet, hogy a stresszel együtt élhetünk úgy, hogy nem tesz tönkre bennünket? Van egyáltalán megoldás a stressz kezelésére?

A helytelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód, a nem megfelelő regenerálódás, a környezeti hatások, a mentális túlterheltség, a konfliktusok a mindennapokban, a külső körülmények, amikre nem vagyunk hatással és még hosszasan sorolhatjuk azokat a területeket, melyekre a szemináriumon válaszokat fogsz kapni.

Dr. Suba Réka – Testszerviz Specialista, belgyógyász rezidens fogja az előadást tartani, az ő megszokott, egyszerű, érthető stílusával.

Gyakorlatias, friss, eszközökkel és technikákkal, javaslatokkal teli szeminárium lesz ez, mely segít felismerni a stresszes működés tüneteit, okait, majd segít leküzdeni azokat.

Az előadáson kétféleképpen lehet részt venni: a helyszínen, Marosvásárhelyen, illetve előre regisztrálással Zoom alkalmazás segítségével.

Időpontja: augusztus 25, kedd, 17:00-20:00.

Árak:
– a helyszínenen (20 főig) – 160,0 lej (az ár tartalmazza a kávét, teát, vizet, Dr. Kricsfalvi Péter – Kulcs a stresszoldáshoz könyvének PDF változatát)
– Zoom segítségével – 100,00 lej (az ár tartalmazza Dr. Kricsfalvi Péter – Kulcs a stresszoldáshoz könyvének PDF változatát).

Töltsd ki a regisztrációs kérdőívet!
https://forms.gle/Akpi3iBGuFjm7Txz8

Bármilyen kérdésed lenne, itt tudod feltenni:

0747824879.

Végezetül pedig, ne feledd:
„Szeretném, ha életmódváltás nem a lemondásokról,
hanem sokkal inkább a lehetőségekről szólna!” – Dr. Suba Réka

Töltsd ki a regisztrációs kérdőívet!
https://forms.gle/Akpi3iBGuFjm7Txz8