Tízmilliószoros napon díjmentes teremtő est

online esemény Ismeretterjesztő
A tízmilliószoros napokon Sziddhárta/Buddha életének eseményeit idézik meg a hívek. A tibetiek úgy tartják, hogy az ünnepnapjaikon minden gondolat tízmilliószoros erővel hat. Éppen ezért az évnek ezen a négy napján a pozitív, a fejlődésedet elősegítő gondolatokkal tudod az életed a vágyott irányba fordítani. Ha pozitív változást szeretnél az életedben, gondolkodj pozitívan önmagadról és az elérendő célodról.
Fordulj önmagad és mások felé szeretettel, jó szándékkal és előre mutató akarattal. A tízmilliószoros napokon tégy is azért, amit el akarsz érni. Ebben vagyok támogatóként melletted.
Előképzettség nélkül áll módunkban találkozni. Az est témája a teremtés. Nemcsak, hogy manifesztálunk, hanem a témához tartozóan támogató energiákkal körülbéleljük a vágyaink teremtését. Kérlek írj manifesztációs listát, amiben a saját vágyaidat sorolod fel. A lista íráshoz találsz segítséget két korábbi eseményemben, melyeknek hanganyagai az oldalamon megvásárolható:
https://annamaribernath.com/esem…/manifesztalj-hatekonyan/
https://annamaribernath.com/…/hogyan-talaljam-meg-a…/
Időpont magyar időzóna szerint: 2021. július 14. 20:00.
A részvétel ingyenes.
Helyszín: itt, hivatalos Facebook oldalamon: https://www.facebook.com/bernathannamari
Gyere teremteni, várlak szeretettel, hívd meg a barátaid is! A tömegnek óriási támogató ereje van! Manifesztáljunk együtt.
Szeretettel:
Albert-Bernáth Annamária
Master ThetaHealing Instructor
Tréner, Life coach