Tízmilliószoros Napi teremtő meditáció

Facebook Live Ismeretterjesztő
✨ Az idei harmadik Tízmilliószoros Napon újra “INGYENES ÉLŐ, ONLINE MEDITÁCIÓ”ra várlak Benneteket hivatalos Facebook oldalamon.
Találkozzunk a Nagy Buddha Nap csodás energiaterében, és teremtsünk közösen! ✨
Időpont:
2021. július 14. (szerda) 19:30
Helyszín:
Tomek Noémi motivációs előadó hivatalos oldal www.facebook.com/tomeknoemi
✨ Legutóbb is több, mint ezren (!!!) teremtettünk együtt, csodálatos energiában, a közösség erejében. Gyertek el újra, hozzátok el Ti is saját álmaitokat és teremtő energiáitokat, részesüljetek a csoport támogató minőségeinek áldásából és a tér pozitív rezgéseiből! Hívjátok meg ismerőseiteket is, legyünk minél többen együtt ezen a csodálatos napon! ✨
👆 Jelezz az “Érdekel”, vagy az “Ott leszek” gombokkal, és emlékeztetőt kapsz a kezdés előtt!
“A harmadik nagy buddhista ünnep a Cho-Khor Düchen, a hatodik tibeti holdhónap negyedik napja. Ezen a napon forgatta meg a történelmi Buddha a tan kerekét először, vagyis ekkortól kezdett tanítani.
Hét héttel azután, hogy elérte a megvilágosodást Bodhgaján, Buddha még nem adott azonnal tanításokat. A hétköznapi magyarázat az lehet, hogy ez idő alatt nem voltak körülötte olyan lények, akiknek elegendő jó karmájuk lett volna az ilyen típusú tanítások befogadására. (kép: a szent Bódhi fa Bódhgayában, forrás indiapress.)
Egyes magyarázatok szerint viszont Buddha ilyenkor adta a titkos, tantrikus tanításait, mint amilyen a Hevadzsra Tantra. Ezek után hét héttel, az istenek, Indra és Brahma kérték, hogy tanítson.” (forrás: karmaguru.hu)
Szeretettel,
Tomek Noémi
motivációs előadó, coach, mestertréner
ThetaHealing® instruktor és konzulens