Tisztán hallás meditáció

online esemény Ismeretterjesztő

Sziasztok,
ez az alkalom különleges lesz, egymást követő 4 szombaton a képességeinket fejlesztjük. Ez a 2. alkalom.

A részvétel regisztrációhoz kötött, részvételi díj: 3500.-/ alkalom, melyet utalással tudsz teljesíteni.

A meditáció online lesz megtartva, ahogy korábban is, de csak regisztrált részvevőket tudjunk fogadni! Interaktív mivoltja miatt, a fókusz megtalálása miatt, kis létszámban dolgozunk, tehát itt nem előadásra regisztrálsz, hanem egy közös munkára, melynek egyik alkotó eleme a meditáció lesz.

Hogyan tudsz regisztrálni? Írj privát üzenetet (Pálfi Melinda Maina) részvételi szándékodról, és hogy milyen módon fizetnéd a részvételi díjat.

Az Univerzum küldi a hívást, amennyiben érzed, itt a helyed!:)
Továbbra is fontos, hogy a meditáció előtt rakd rendbe magad, teremtsd meg a teret, gyertyával, füstölővel 😊

Lehet olyan is, hogy érzed a hívást, de még várat magára a teljes befogadás (nem jó az időpont, akadályoztatva vagy térben vagy időben, más feladatot ad neked az Univerzum…stb.), ebben az esetben egy későbbi alkalommal tudsz majd csatlakozni. Szeresd magad, és adj hálát a felismerésért.

Áldás

A meditációról mentést nem készítünk. A későbbiekben egyéni és csoportos online tanfolyamokon tudsz továbbra kapcsolódni hozzánk, fejleszteni magad.

Részvételi díj: 3500.-/ alkalom,
mellyel a Harmónia Mag küldetését és munkásságát tudod támogatni.

Amennyiben utalással teljesítenéd itt találod az adatokat:

Pálfi Melinda 11773126-08440503 OTP
Közlemény: neved, meditáció dátuma

Köszönöm,
Melinda
Harmónia Mag

* * *
Van egy dallam, amit fentről kaptam, érdemes dúdolni, mert emeli a rezgést, és a hitet. Tisztítja a csakrákat, aura rétegeket. Aki kéri e-mailben tudom elküldeni, mert ide nem engedi feltölteni a program…(mondhatnám, hogy taszít a technika…:) ).