Tini-depi: Lehangoltság vagy depresszió?

112 Coffee & Co. Ismeretterjesztő

Üljünk le egy jó kávé mellé és beszélgessünk. Minden hónap utolsó szerdájának délutánján, Csíkszereda kedvelt helyén, az 112 Kávéházban a lélek, a lelki élet lesz terítéken a Lélek-Műhely Egyesület rendezvénysorozatán, a Pszichószerdán.
A februári találkozó témájának az elmúlt időszak eseményei szomorú aktualitást is adnak, ezért is gondoltuk, nézzünk szembe vele. A tinédzserek depressziójáról dr. Veress Albert közismert pszichiáter főorvos beszél, akik ott leszünk, tőle kérdezhetünk, vele együtt gondolkodhatunk a jelenségről. Tudjuk, hogy miből vehetjük észre, ha egy serdülő depresszióval küzd? Ismerjük a jeleket? Tudjuk, hogy mikén segíthetünk? Tudunk egyáltalán segíteni?
Időpont: 2022. február 23, 16 óra
Helyszín: 112 Coffé &Co (Csíkszereda, Gál Sándor u. 8 szám).
A beszélgetésre várunk minden érdeklődőt, a kamaszokat nevelő szülőket, sőt, pedagógusokat, a fiatalokkal dolgozó segítő szakembereket is.
A rendezvényre a belépés ingyenes, de a helyek korlátozott száma miatt előzetes bejelentkezéshez kötött. Bejelentkezni a 112 Kávéház 0366 401667-es telefonszámán, vagy személyesen a kávéházban lehet.