Termelőtől a fogyasztóig…

Online, Facebook Live-val Ismeretterjesztő
Mára köztudott, hogy a klímaváltozásban nagy szerepe van a mezőgazdasági termelésnek. Éppen ezért számos kezdeményezés igyekszik a jelenlegi, nagyüzemi élelmiszerelőállítás káros gyakorlatai helyett fenntarthatóbb megoldásokat elterjeszteni.
A Farm to Fork (Termelőtől a fogyasztóig) stratégia az európai zöld megállapodás középpontjában áll, amelynek célja az élelmiszer-rendszerek tisztességes, egészséges és környezetbarát kialakítása.
Beszélgetésünk központi témája a méltányos, egészséges, fenntartható és környezetbarát élelmezés lesz.
Vendégeink:
Dezsény Zoltán és Judit – Magosvölgy Ökológiai Gazdaság (környezetgazdálkodási agrármérnökök)
Karalyos Gábor (Vegán Hegylakó) – színész, vegán blogger
Szombati Julianna – Szimpla Háztáji Piac
Major Bence – az Európai Bizottság Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Főigazgatóságának osztályvezető-helyettese