Tárlatvezetés:Konok Tamás életmű-kiállítása

ONLINE ESEMÉNY Ismeretterjesztő

Graphidion, piramis, játék: tárlatvezetés a Konok Tamás életmű-kiállításban

Konok Tamás kiállítása számtalan bejárási útvonalat kínál – átvitt értelemben is. A tárlatvezetésen arra teszünk kísérletet, hogy felvillantsunk az életmű néhány releváns forrását, karakterét, kulturális vonatkozási pontját, hogy végül „megmozgassuk” Dr. Vásárhelyi Tamás biológus interaktív, a Konok-képekkel párbeszédet folytató játékait is a virtuális térben.
A tárlatvezetést tartja: Hemrik László múzeumpedagógiai osztályvezető
A tárlatvezetés Zoom-ban lesz. Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, regisztrációjával jelezze részvételi szándékát erre a programra!
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
Ezt az eseményt csak akkor indítjuk el, amennyiben a tárlatvezetést megelőző napon délután három óráig a jelentkezők száma eléri a 5 főt.
REGISZTRÁCIÓ:
https://www.ludwigmuseum.hu/…/graphidion-piramis-jatek…
▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲
A csatlakozási linket a tárlatvezetés napján küldjük a regisztrálóknak.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK, GYIK
Kell valamit telepítenem a részvételhez? Nem. Az eseményhez böngészőn vagy Zoom applikáción keresztül lehet csatlakozni bármiylen okos eszközről (telefon, tablet, PC). Amennyiben a Zoom még nincs telepítve az eszközén, a csatlakozási link megnyitásakor a program gyorsan és egyszerűen, automatikusan települ, majd név megadása után csatlakozik az eseményhez.
Későn érkeztem. Még bekapcsolódhatok? Igen. Az eseménybe annak teljes ideje alatt bármikor be lehet kapcsolódni nézőként. Ugyanígy az eseményből bármikor ki is lehet lépni.
Fog látni és hallani engem a többi néző/résztvevő? Az eseményt a Zoom meeting felületének használatával közvetítjük, melyen a csatlakozó nézők kameráját és mikrofonját kikapcsoltuk. Képpel és hanggal csak a múzeum munkatársai szerepelnek.