TÁJÉKOZTATÓ NAP Szabadkán

Szabadka Ismeretterjesztő

M E G H Í V Ó

A budapesti székhelyű Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., a szabadkai székhelyű Szekeres László Alapítvánnyal együttműködve

T Á J É K O Z T A T Ó  N A P O T

tart a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. részéről közzétett pályázatok lebonyolítása során felmerülő gyakorlati kérdések (a pályázatok elkészítésével kapcsolatos tartalmi és minőségi szempontok) ismertetése céljából. A tájékoztatót a BGAZrt. képviselői tartják.

A tájékoztató napot 2017. november 29-én, szerdán 15,00 órai kezdettel tartjuk Szabadkán, a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar (Strossmayer u. 11.) dísztermében.

A szervezők mindazok figyelmébe ajánlják ezt a konzultációs lehetőséget, akik – most és a jövőben –  pályázatot terveznek benyújtani a BGAZrt. által meghirdetett nyílt pályázatra, illetve a BGA Zrt. által a SZLA-val együttműködésben meghirdetett kisösszegű projektumok pályázatára.

Kérjük az érdekelt szervezeteket (egyesületeket, intézményeket, stb.), hogy a tájékoztató napra küldjék el képviselőiket, mindenekelőtt a pályázatok elkészítésében tevékenykedő munkatársukat/tagjukat, érdeklődés szerint törvényes képviselőjüket (elnök, igazgató, stb.), illetve bárki mást, akit érdekel a találkozó témája.

Kérünk mindenkit, aki részt kíván venni a tájékoztató napon, hogy november 28-ig (kedd) 15,00 óráig – a résztvevők nevének, e-mail címének és mobiltelefon-számának megadásával – lehetőleg válasz-emailben () jelezzék részvételi szándékukat a SZLA irodájának.

 

Tisztelettel,

 

Fejsztámer Róbert, s.k.

a SZLA Kuratórium elnöke