Tájékoztató a Rimaszombatban épülő óvodáról

Rimaszombat, Csillagház Tudomány, oktatás

A Kárpát-medencei Óvodafejlesztési Program keretén belül a Rimaszombati Református Egyházközségnek is lehetősége nyílt jelentős mértékű óvodafejlesztési beruházást megvalósítani. A beruházó Rimaszombati Református Egyházközség valamint a Tompa Mihály Református Gimnázium 2019. február 26-án 17.00 órai kezdettel a Csillagház előadótermében szeretné tájékoztatni a leendő növendékek szüleit, a pedagógusokat, az érdeklődő közönséget, valamint a sajtó képviselőit a Református Óvoda és Református Alapiskola indításának jelenlegi állásáról.

Az elmúlt közel másfél év előkészítő, tervező és építési munkálatai lassan befejeződnek. A Tompa Mihály Református Gimnázium iskolakertjében, a Gorkij utca felől, gyermekeink számára hosszú távon méltó és fejlődésük szempontjából, a 21. század követelményeinek megfelelő környezetet tudnak biztosítani az óvodai foglalkozáshoz.

A tájékoztatón résztvevők megismerkedhetnek az épülő óvodaépülettel, a belső berendezés terveivel valamint a nevelési program céljaival és fő irányvonalaival.

Forrás: Felvidék.ma/SZAKC