Szövegszerkesztő tréning

Kplusz Ismeretterjesztő

Az ötször három órás kurzus szövegíró gyakorlatokkal, jó és rossz példák elemzésével segít elsajátítani azt az eszköztárat, ami segít a közérthető és autentikus szövegek írásában. Szó lesz arról, hogy írjunk feszes, könnyen értelmezhető mondatokat és hogyan alakítsuk ki a befogadást segítő szövegstruktúrát.

Előadónk, Stanik Bence kreatív-kommunikációs szakértő, újságíró, doktorandusz a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Szociológia és Szociális Munka karán, szociológia szakon. A Balcony TV zenei videómegosztó kolozsvári fiókjának alapító-producere, korábban a Duna Televízió bukaresti tudósítója volt. Jelenleg az Igen, tessék! magazin felelős szerkesztője és a kolozsvári Diversity Advertising ügynökség kommunikációs vezetője.

A tréninget újságíróknak, kommunikációsoknak, közösségi oldalak menedzsereinek, copywritereknek ajánljuk. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, a helyek száma: 20.

Regisztrálj november 3-ig-ig a következő linken: https://forms.gle/FSCvfd5kGJVRN7QS8.

__

A szövegszerkesztő tréning a KPlusz programban, a Magyar Ifjúsági Központ és az Igen, tessék! Egyesület partnerségében valósul meg. A KPlusz program és a rendezvény támogatója az Emberi Erőforrások Minisztériumának Emberi Erőforrás Támogatáskezelője a Nemzeti Tehetség Program révén.