Színes jobb agyféltekés rajztanfolyam

Kolozsvár Tudomány, oktatás
Ahhoz, hogy szép színes képeket lehessen alkotni, nem elég a színek ismerete, ha nem tudod megrajzolni azt, amit szeretnél, akkor a kép nem lesz szép.
Ez a tanfolyam azoknak szól, akik már elvégezték az alaptanfolyamot akár nálam, akár valahol máshol és még kezdők vagy egyáltalán nincs tapasztalatuk a színek használatában,nem ismerik ki magukat a színek világában.
Ezen a tanfolyamon végig haladunk majd a színek összetettségén,komplexitásán, és a színelméleten. Megtanulod, hogyan lásd meg, hogyan használd, hogyan keverd ki és kombináld egymással a színárnyalatokat, hogy harmonikus színelrendezéseket kaphass.
A legegyszerűbb gyakorlatoktól haladunk majd az egyre összetettebb és bonyolultabb gyakorlatok felé, melyek során elmélyíted a tudásodat a színek terén .
A végére már ismerni fogod a, színek jelentéseit ,szimbolikáját a harmonikus színkombinációkat.
Ezáltal képes leszel alkotni egy tájat, virágcsendéletet, portrét vagy bármit úgy, hogy a színek összhangban legyenek egymással, hogy visszatükrözzék a természet színpompásságát és szépségét, és nem utolsó sorban egy esztétikai örömöt okozva neked, az alkotó számára, valamint a képedet nézők számára is.
Ezzel a 3 napos programmal szeretnénk többet megmutatni neked a színek varázslatos világából.
Megismerkedhetsz ezzel a színes világnézettel, betekintést nyerhetsz a színek jelentésébe és a színkeverés titkaiba. Velünk megalkothatod első színes portrédat és olyan élményekkel gazdagodhatsz, amik mindig magabiztosságot adnak majd az alkotáshoz.
Egy olyan programon vehetsz részt, ami a technikai ismeretek mellett segít megérteni a színek nyelvét, neked szóló üzenetét.
Amit a tanfolyam ad Neked:
– A színkeverés pontos és alapos ismeretét és a színekkel való alkotás élményét.
Technikai információk:
Helyszín: Kolozsvár
Időpont: 2022 febr. 18-20, pénteken 16-21 között, szombaton 9-19 között és vasárnap 9-18 között
A részvétel alsó korhatára 14 év. Maximum létszám 10 fő.
A tanfolyam díja: 600 lej
A tanfolyam díja tartalmazza a szükséges eszközök árát, amelyekkel a három nap alatt dolgozni fogunk és a tanfolyam végén az alapkészlet a művekkel együtt a tietek marad.
Jelentkezni telefonon vagy emailen lehet:
Tel: 0743038178, 0758482621
Email:
Bővebb információt itt kérhetsz: telefonon (0758482621) vagy emailben ().
A tanfolyam Kolozsváron lesz megtartva, a pontos helyszínt jelentkezés után közöljük.
A részvételi szándék megerősítéséhez 200 lej előleg befizetése szükséges. Az előleg befizetésével válik érvényessé a jelentkezés, a helyek korlátozottak, érkezési sorrendben töltjük fel. A részvevők az előleg befizetése után megkapják a részletes tájékoztatást.
A tanfolyamon színes ceruzával alkotunk.
Ezen kivül a pasztellkrétát, akvarellceruzát, olajkrétát, pasztellceruzát is lehetőség van kipróbálni.