Személyes pénzügyek 2

Online Ismeretterjesztő
2. Rész: A sötét oldal: A költségek, a költségvetések, a megtakarítások és a befektetések világa
Ha megkérdezném, hogy mekkora összegből élsz meg havonta megtudnád mondani? Ha nem, akkor ez az előadás neked nagyon hasznos lesz! De nem csak erről fog szólni ez az előadás.
Az első lépés, hogy ismerd a költségeid, azaz hogy tudd mire költesz és mikor. Erről szól a személyes költségvetés. Ismered? Használod? Ha nem, akkor itt megismered!
A második lépés, hogy optimalizáld a költségeidet! Hallottál már az 50-30-20-as szabályról? Vagy inkább 20-50-30-as szabályról? Vagy mindig csak idegeskedsz a számlák miatt és szíved szerint nem is foglalkoznál velünk? Van egy jó hírem: vannak megoldások arra, hogy kifizetéseidet automatizáld és így ne is kelljen velük havi 5 percnél többet foglalkozz!
Ha már ezzel is megvagy, de így sem haladsz egyről a kettőre, akkor meg kell tedd a harmadik lépést is az anyagi függetlenség felé! Jól sejtetted: nekiállunk megtakarítani!
Ezzel is megvagy? Gratulálok! A román lakosság jelentős része nem jut el eddig a pontig sajnos… De Zoli! Még mindig nem vagyok anyagilag független! Igen. Itt jön képbe a negyedik lépés: a Befektetések! Erről is kitérek majd a RIF Személyes pénzügyek előadássorozatának II. részében! Ne maradj le!
👨‍💼 Előadó: László Zoltán, pénzügyi kontroller
📆Időpont: február 21, 19:00
📍Helyszín: Zoom
A részvétel regisztrációhoz kötött, és a jelentkezők e-mailben fogják megkapni a Zoom linket, amire majd csatlakozhatnak.
Regisztráció: https://forms.gle/yWW4WmFDbgFQKmJb8
Bármilyen kérdés felmerül, keress minket a e-mail címen!