Szabadságra és autonómiára nevelés

Online esemény Ismeretterjesztő

Szabadságra és autonómiára nevelés – Prof. dr. Gyarmathy Éva ONLINE előadása

Szabadságról, felelősségről és az ezek eredményeként létrejövő autonómiáról tartott nagyszerű előadást a közelmúltban a Mentor(h)áló vendégeként a Prima-díjas Prof. dr. Gyarmathy Éva klinikai és neveléslélektani szakpszichológus, Magyarország egyik vezető oktatási szakembere.♥️
A 2022-es év indításakor ezt az előadást 5 teljes napon át ONLINE módon elérhetővé tesszük azok számára is, akik nem tudtak velünk lenni Éva személyes jelenléttel megvalósuló szegedi előadásán. Minden szülőnek, nagyszülőnek és pedagógusnak “KÖTELEZŐ” program!
Az ONLINE előadás címe: Szabadságra és autonómiára nevelés
Előadónk: Prof. dr. Gyarmathy Éva Prima-díjas klinikai és neveléslélektani szakpszichológus, az MTA TTK Kognitív Idegtudományi és Pszichológiai Intézet tudományos főmunkatársa
Az előadás ONLINE helyszíne: https://ihrk.streamtar.eu/mentorhalo
Jegyárak:
– normál jegy: 1.800,- Ft (egyedül nézem)
– családi jegy: 2.500,- Ft (többen nézzük)
– támogatói jegy: 5.000,- Ft (támogatom a sorozat életben maradását)
A jegyek az IH Rendezvényközpont jegyértékesítési rendszerében ONLINE vásárolhatók meg december 13-án, hétfőn reggel 8.00 órától itt: https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/…/GYARMATHYEVA220112
Karácsonyra ideális ajándék lehet az erre a nagyszerű előadásra szóló jegy🙂
“A mai küzdelmeink a holnapi erősségeinket fejlesztik” – hangzott az előadás egyik legfontosabb “tételmondata”.
Milyen fizikai, anyagi, kognitív és érzelmi korlátai vannak a szabadságnak? Milyen előnyökkel és lemondással jár a szabadság “birtoklása”? Mit tehet a nevelés a szabad és autonóm személyiség érdekében? Hogyan lehet gyermekünkből, unokánkból, tanítványunkból szabad, autonóm, a döntéseiért és tetteiért felelősséget vállaló felnőtt?
Éva előadásában rendkívül alaposan, sok gyakorlati példával szemléltetve járja körbe ezt az érzékeny és fontos témát.
Erikson modellje alapján bemutatja, hogy az identitásunk mely életkorokban, milyen képességek fejlődése, fejlesztése révén gyarapodik, és külön hangsúlyozta, hogy melyek azok a szülői/közösségi/társadalmi alapok, amelyeket meg kell kapnia a gyermekeknek ahhoz, hogy szabad, felelősségteljes és autonóm személlyé váljanak.
Nagyszerű előadás, melyből sokat tanulhatunk MINDANNYIAN – így minden szülőnek, nagyszülőnek és pedagógusnak (és természetesen más érdeklődőknek is) különösen jó szívvel ajánljuk Éva előadását!
Prof. dr. Gyarmathy Éva Magyarország egyik vezető oktatási szakembere, a Mentor(h)áló sorozatainak többszörösen visszatérő vendége, talán nem véletlenül – szakértelme, elkötelezettsége példaértékű sokunk számára. Éva előadásai minden esetben különleges élménynek, valódi tanulási alkalomnak számítanak mindannyiunk számára – garantáljuk, hogy így lesz ez most is🙂
Karácsonyra ideális ajándék lehet az erre a nagyszerű előadásra szóló jegy🙂
Hogyan tekinthetem meg az előadást?
– Vásárold meg a jegyed ITT (hétfőn 8.00 órától): https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/…/GYARMATHYEVA220112
(segítség: Kisokos online előadások jegyvásárlásához és megtekintéséhez: http://www.jgypk.hu/mentorhalo/jegyvasarlasi-kisokos/)
– Kattints az előadás eléréséhez az IHRK Streamtár oldalra: https://ihrk.streamtar.eu/mentorhalo
FIGYELEM: az előadás csak a megadott idősávon belül érhető el!
– Tarts velünk ezen az izgalmas estén és tanulj Te is nagyszerű előadónktól a Mentor(h)áló legújabb előadásán 🙂
FIGYELEM: az előadás csak jegyvásárlás után tekinthető meg!
Szeretettel várunk minden érdeklődőt.
(FIGYELEM: ez az előadás Prof. dr. Gyarmathy Éva 2021. december 7-i előadásának (Szabadság + felelősség = Autonómia) felvétele, melyet a Szeged TV készített Szegeden, az IH Rendezvényközpontban!)