Süteménykészítés alapjai

Boroinfo-sutoakademia Ismeretterjesztő
.Valahogy nem az igazi😞?
Sosem sikerül a torta vagy a sütemény pontosan úgy ahogyan azt elképzelted🙂? Ha magadra ismertél, akkor itt a helyed😉!
Tarts velünk és garantáljuk hogy legközelebb az eredmény magáért fog beszélni!
Ezen a képzésen, egy alaptortát fogunk közösen elkészíteni.
Első lépésben a tortaalapot (tojás, liszt, cukorból készült piskótát), majd a krémet, ami ezúttal egy epres-mascarponés-tejszínes krém lesz. Miután elkészült a tortalap és a krém, a résztvevők összerakják, betöltik a tortát, és végül feldíszítik.
A sütemények közül ezúttal a töretlen népszerűségnek örvendő képviselőfánk fog elkészülni: a résztvevők megtanulják hogyan kell helyesen elkészíteni ennek alaptésztáját, ami egy égetett tészta, majd kétféle töltelékkel fognak dolgozni: a klasszikus, főzött, tejszínes vaníliás krémmel és egy kevésbé ismert, de meglepően ízletes sajtos kolbászos krémmel
Első lépésben tehát itt is az alaptészta készül el, majd ezt követi a krémfőzés, a betöltés és végül a díszítés.
Ígérjük, nagyon tartalmas és tanulságos 4-4,5 órát fogunk eltölteni együtt!
Oktató: Lengyel László Levente, Mestercukrász
Minimum korhatár: 14 év
Időpont: 06 november 2020
program: 16.00-20.30 óra között
Ár: 250 RON
A helyek száma: 10
☎️ Iratkozni: 0730 514 094
✔️ MEGELŐZÉSI ÉS VÉDELEMI INTÉZKEDÉSEK
https://bit.ly/bisa-biztonsag
* felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a tanfolyamok időpontja az esetlegesen érvénybe lépő, új kormány határozatok függvényében módosulhat. Köszönjük megértésüket!