Süteménykészítés alapjai I. rész

Boroinfo-sutoakademia Ismeretterjesztő

…Valahogy sosem lesz az igazi🤔?

Soha nem sikerül a 🎂 torta vagy a sütemény pontosan úgy ahogyan azt elképzelted😕?

Ha magadra ismertél, akkor itt a helyed😉!

Tarts velünk és legközelebb az eredmény magáért fog beszélni!

Ezen workshop-sorozat első alkalmán, 4 óra alatt egy 🎂alaptortát fogunk közösen elkészíteni.

Első lépésben a tortaalapot (🥚 tojás, liszt, 🍬 cukorból készült piskótát), majd a krémet, ami ezúttal egy 🍓 epres-mascarponés-tejszínes krém lesz. Miután elkészült a tortalap és a krém, a résztvevők összerakják, betöltik a tortát, és végül feldíszítik.

A sütemények közül ezúttal a nagyon népszerű 🍩 képviselőfánk fog elkészülni: a résztvevők megtanulják hogyan kell helyesen elkészíteni ennek alaptésztáját, ami egy égetett tészta, majd kétféle töltelékkel fognak dolgozni, egy 🍬édessel és egy 🧂sóssal. Az édes krém: főzött, tejszínes vaníliás cukrászkrém lesz.
A sós fánkok viszont 🌭 kolbászos 🧀sajtkrémmel lesznek megtöltve. Első lépésben tehát itt is az alaptészta készül el, majd ezt követi a krémfőzés, a betöltés és végül a díszítés.

Ígérjük, nagyon tartalmas és tanulságos 4 -4,5 órát fogunk eltölteni együtt!

A sorozat következő eleme a nehézfelvertek kategóriája, amit hamarosan közölni fogunk.

👨‍🍳 Oktató: Lengyel László Levente, Mestercukrász

🧒🏼 Minimum korhatár: 14 év
Szeptember 5, 12.00-16.30 óra között
🏷️ Ár: 250 RON
🧑‍🤝‍🧑 A helyek száma: 10
☎️ Iratkozni: 0730 514 094

✔️ MEGELŐZÉSI ÉS VÉDELEMI INTÉZKEDÉSEK
https://bit.ly/bisa-biztonsag

* felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a tanfolyamok időpontja az esetlegesen érvénybe lépő, új kormány határozatok függvényében módosulhat. Köszönjük megértésüket!