Slam Poetry – Open Mic Október

Marosvásárhely Kultúra, kommunikáció

Slam Poetry – Open Mic Október

Sajnos, nem sajnos megjött az ősz. A fesztiváloknak nagyjából idénre vége s a jó nép beköltözik a kocsmák melegébe. Azért ez mégsem olyan rossz dolog, viszont akárhogy is csűrjük csavarjuk, ebből idén már nem lesz nyár.

Szeretitek a tejes diót? A ropogós finom, friss tejes diót?
Legalább ennyire lesz ropogós a Slam Poetry Marosásárhely első őszi rendezvénye is ahol még a héját sem kell lehántatni semminek. Legalábbis attól nem lesz keserűbb.
És ha mégis megöntöznéd a torkod, akkor nincs más dolgod, mint mikrofon elé állni és elmondani a saját szöveged, amit majd a közönség jól megtapsol s gratulál a rendezvény után, hogy nem is tudták, hogy te ennyire jó vagy ezeknek a szavaknak a szerte szét szabásában, mi pedig egy sört adunk cserébe.

Szóval, ha a szekrényedben, fiókodban vagy akár az agyadban pihen a sörkupon, ne hezitálj, váltsd be a G-ben s koccints a többi bátor jelentkezővel.
Jelentkezni lehet a helyszínen vagy a Slam Poetry Marosvásárhely oldalán.

Köszönjük a GCafé Marosvásárhelynek a székeket, amikre leülhetünk és a bárt is, Novák Csaba Zoltánnak a támogató szellemét, az Euro – Media Advertising barátságos hozzánk állását.