Slam Poetry Előválogató.Slow Village koncert

Jazz&Blues Club Targu Mures Ifjúsági, gyermek

Slam Poetry Előválogató & Slow Village koncert ┃Marosvásárhely

Figyelem nagy szövegfaragók, csak a havernak szurkolók, party-grófok és Te, és Ti, és mindenki!
Lehet a napokat visszaszámolni, mérni a szövegek időtartamát, gyomorideget űzni, artikulálni a tükörben és felvenni a legjobb szétcsápolós party szettet.

MERT a Nest síntalpain száguldozik felétek a III. Erdélyi Slam Poetry Bajnokság. A hazai szövegfürkészek a Bajnokságot a nyári fesztivál szezonra jósolják, de addig is sort kerítünk az azt megelőző előválogatókra. Kezeket az írószerre. Kihajózunk a végtelen betű tengerekre és fejest dobjuk magunk a szövegekbe.

Kezeket fel, a party része sem maradhat el!
▼▼▼▼▼▼
Idén a Slow Village hip-hop formáció – legelső erdélyi turnéja során – is velünk tart majd, így igazi budapesti Hip-Hoppal koronázzuk meg minden városban az előválogató turnékat. Nyakmozgató groove-ok, karakteres loopok, rímek a szcéna legbelsejéből, amik nyomokban költészetet, slam-et és némi iróniát tartalmaznak.
► ► https://slowvillage.bandcamp.com
—————————————————-
Itt az alkalom, amikor összemérhetitek másokkal a saját háromtizenötötöket, és átteleportálhatjátok magatokat a nyári döntőbe, ahol mindenki egyenlő eséllyel versenyezhet a bajnoki címért.

SZABÁLYZAT ➤➤➤ a téma szabadon választható, zene sincs, kelléket használni tilos és kizárólag saját szerzeményt lehet előadni, maximum 3 percben (15 mp tiszteletidő/bemutatkozás mindenkinek jár). Az időtúllépés pontlevonással jár (minden megkezdett fél perc mínusz 1 pont). A szövegek erősségét szakmai zsűri fogja elbírálni.

☛ Jelentkezz a Nest Facebook vagy Instagram oldalán üzenetben, vagy esemény előtt a helyszínen.

▼▼ JEGYEK ▼▼
*early bird: 15 lej
**helyszínen: 20 lej