Segítség, online órát kell tartanom!

Online esemény Ismeretterjesztő
🗣️Segítség, online órát kell tartanom!
👉INGYENES tanácsadó webinárium gyakorló pedagógusoknak, Lantos Mihály oktatásszakértővel.
🕕Időpont: november 3, 18.00 óra
👩‍🏫👨‍🏫Pedagógusként, oktatóként neked is kérdés, hogyan lehet boldogulni az online oktatás világában? Szeretnéd megtudni, hogy mire is érdemes valóban figyelni?
🙋‍♀️🙋‍♂️Csatlakozz előadásunkhoz, amelyen megismerhetsz az online oktatásban használatos
➡️hatékony oktatási módszertanokat,
➡️hallhatsz hasznos óratartási tippeket és
➡️tájékozódhatsz különböző online oktatást segítő programokról, alkalmazásokról.
‼️Nincs más dolgod, mint REGISZTRÁLJ az alábbi linkre kattintva:👇👇👇👇👇
https://forms.gle/MBLPVxfs356anXxp6
👤Az előadóról
Rossz tanulóból kétdiplomás egyetemi tanár és tanulásmódszertan-szakértő – Lantos Mihályra igazán illik a “rablóból lesz a legjobb pandúr”-állítás. Sohasem szeretett tanulni és nem is volt jó tanuló. Harmincéves korában azonban lépéskényszerbe került: felajánlottak neki egy állást, amelyhez egy második diplomát kellett volna szereznie – de legalábbis beiratkozni az egyetemre.
“Megtettem, de közben ötletem se volt, hogyan fogom túlélni a vizsgaidőszakot. Soha senki se készített fel erre az élethelyzetre, soha senki se tanított meg tanulni. Ugyanakkor nem voltam rossz képességű fiatal, csak nem tudtam, hogyan használjam az adottságaimat. Rengeteg talpalás, kutatás, tanfolyamokra járás után találtam meg a nekem megfelelő módszert: a villámolvasást. Már nem csak képességem, de eszközöm is volt. Hamarosan beiratkoztam az ELTE pedagógia mellett a Debreceni Egyetem filozófia-szakára is és párhuzamos képzésben szereztem meg a végzettségeimet munka mellett.