Roxforti tábor

Kishegyes, Welker tanya Ifjúsági, gyermek

– Ismered Harry Pottert??

 

Részt vettél már tábortűzön, portyán, hadijátékon, vagy bátorságpróbán??

A cserkész-jellegű táborban képzett cserkészvezetők irányítása mellett sokféle kalandban lesz részed, számtalan kihívásnak felelhetsz meg és egy nagyszerű közösség tagjává válhatsz.

Ha már elmúltál 10, de még nem vagy 17, akkor pontosan rád gondoltunk!

Gyere és próbáld ki magadat!

Ha szeretnél megtanulni varázsolni, bájitalt főzni, varázslatos állatokról és növényekről tanulni, akkor itt a helyed a Welker-tanyán, ahol idén augusztus 15-én megkezdődik az ifjú varázslók és boszorkányok képzése. Elkészítheted a saját varázspálcádat, megtanulhatsz bájitalt főzni, megismerheted a vadvilágot, az állatokat és növényeket. Megismerkedhetsz a kviddics szabályaival, és több különböző programban vehetsz részt.

Változatos programokkal, képzett cserkész vezetők, hagyományőrzők- kézművesek, néptánc oktatók, hegymászók és úszómesterek várják a fiatalokat a táborunkba.

Mert ezúttal sem maradhatnak el a …  számháborúk, métacsaták, kézműves foglalkozások, esti tábortüzek,  tutaj ácsolás, tutaj verseny, kajakozás, evezés, sátorverés, csillagvizsgálás,  sárkányeregetés,  iránytűs kincskeresés, táncház, barangolás, éjszakai túra, lubickolás a tóban…

A varázsköppenyek készítéséhez hozzatok magatokkal különböző szinű lepedőket, anyagokat.

A tábor díja: 3500 dinár/fő

Testvéreknek: 3000 dinár/fő

Időtartam:  augusztus 15-től 21-ig

 

Bővebb információ:

Kecskés Endre  +381/64-355-47-99

Rózsa Viktor    +381/69 32 77 600

E-mail:  

 

Forrás: http://www.emcse.info/taborozas.html

Roxfort