Rendszer-tábla képzés

Sepsiszentgyörgy Ismeretterjesztő

A Rendszer-tábla nagyon hatékony eszköz arra, hogy egy aktuális személyes vagy szakmai helyzetet, kapcsolati hálót láthatóvá, érzékelhetővé tegyen. A megjelenítést az eszköz elemei – táblák, különböző méretű és formájú fabábuk, zsinegek – segítik.
Az egy napos tréningen a Rendszer-tábla használatát sajátíthatják el a résztvevők.
A tréninget minden olyan szakembernek ajánljuk, aki emberekkel dolgozik, és egyes alkalmak vagy folyamatok kísérőjeként arra is lehetőséget kíván teremteni, hogy a partnere(i) számára láthatóvá váljék mindaz, ami beszélgetés közben a szavakon túli tartományból megjeleníthető: a kontextusban szereplő személyek viszonyai, kölcsönhatásaik, ki nem mondott érzéseik és gondolataik.

Az eszköz használható egyéni és csoportos helyzetekben is. A csoportos helyzetek kezelésére többféle gyakorlati útmutatót is adunk, többek között a visszajelző/reflektív csoport működtetését, és az ehhez szorosan kapcsolódó átnevezés/átdefiniálás módszertanát.
A továbbképzésen a résztvevők gyakorlatból hozott konkrét eseteivel dolgozunk, így tehát kérünk mindenkit, hogy legalább egy feldolgozásra váró esetet hozzon.

A tréning vezetői:

Wiesner Erzsébet:
Németországban, a Kasseli egyetemen szerzett első külföldiként szupervizor diplomát. A Károli Gáspár Református Egyetem Szupervizor Szakirányú Továbbképzésének alapító, szenior szupervizora, coach, mentálhigiénés szakember, családterápiás konzulens. 1993 óta praktizáló szakember. 2001-2007 között az ANSE (Európai Szupervíziós Egyesület) vezetőségi tagja, 2014-től a Magyar Szupervizorok és Szupervizor-Coachok Társaságának elnöke.
Több publikáció szerzője szupervízió témában.

Majoros István:
Közgazdász, mentálhigiénikus szakember, dipl. szupervizor, coach, tánc- és mozgásterápiás csoportvezető, családterápiás tanácsadó. 2003-ban végzett a Károli Egyetem Szupervizor képzésén. A Transzformáció Társasjáték (önismereti társasjáték) első kiadója, egyik magyarországi meghonosítója.

Szervező: a Tipe Tupa Egyesület vezetője, Szabó Enikő meseterapeuta.. Érdeklődni a 0746800046 telefonszámon lehet, jelentkezni a ímél címen.

A fokozott érdeklődésre való tekintettel a helyek az előlegbefizetés sorrendjében telnek be. A helyek száma korlátozott!! A képzés magyar nyelven zajlik.

Írj kérlek egy ímélt , ha a képzés mellett döntöttél, a címre, a tárgyba (Subject) írd: rendszertábla tréning, név, elérhetőség (e-cím, telefonszám).

Részvételi díj: Early bird 33000 Ft, egyösszegű befizetésnél (470 Lej) március 1-ig, 500 lej utána. Az összeg tartalmazza a Rendszer-tábla árát is. A táblához részletes használati úmutató tartozik.
(A képzők alanyi adómentes számlát adnak az összegről!)
A tréning keretei:
Két képzés lesz, ezek időpontjai
2020. május 2., szombat 10.00 – 18.00 óra
2020. május 3., vasárnap 9.00 – 17 .00 óra

A befizetés február 15-től lehetséges, a jelentkezést a fentiek szerint, ímélben kérem.