Reflektorfényben az emésztési problémák

online esemény Ismeretterjesztő

Reflektorfényben az emésztési problémák – dr. Suba Réka online előadása

Felkeltette a figyelmed ez az online előadás? Ez azt jelenti, hogy érdekel az egészséged és a jó közérzeted fenntartása.

Manapság rengeteg ember küzd emésztési panaszokkal, mint a puffadás, teltségérzet, nehéz emésztés, székrekedés, hasmenés, hasi görcsök, reflux.
Hogy mi az ami még ennél is súlyosabb? Hogy kevesen vannak, akik tudják mi okozza a problémát és mi is lenne ezekre a legegyszerűbb megoldás. Ezért akár napokon, hónapokon vagy éppen éveken keresztül és eltűrik ezt az állapotot.
Hippokratész, az orvostudomány atyja mondta egykor a következőket: “Minden betegség a belekben kezdődik”. Ma pedig egyre inkább úgy tűnik, hogy a kétezer évvel ezelőtt élt ókori orvosnak igaza volt.
Dr. Suba Réka vagyok, belgyógyász rezidens és a Testszerviz Románia képviselője. Mivel lassan 6 éve dolgozom azon, hogy Erdélyben, Magyarországon és Európa más országaiban elő magyaroknak segítsek könnyebbé, egyszerűbbé, családbarátabbá tenni az életmódváltást, tudom, hogy hatalmas kihívás a táplálkozás-életmód-víz-stressz-hormonok témákon felülkerekedni, s jól “menedzselni a hétköznapokat”! Ezen az előadáson szeretnék adni neked egy pár tippet és bíztatást arra, hogy te magad ne legyél az anyagcseréd ellensége. Sokkal inkább segítsd.
Durva…
A statisztikák szerint az emberiség nagy többsége túlsúlyos és minden negyedik ember küszködik elhízási problémákkal.
A fő gond az, hogy ez minden évvel csak romlik, tehát a statisztikák azt mutatják, hogy az emberiség minden évvel „kövérebb lesz”.
És a túlsúly és az elhízás más egészségügyi problémákat, például magas vérnyomást, magas koleszterinszintet és cukorbetegséget is okoz, ezért ezeknek a száma is évről-évre növekszik.
Az ügyfeleim körében azt tapasztalom, hogy túlsúlyos, illetve a kórosan sovány ügyfeleknél is egyaránt tapasztalható emésztési probléma.
Miért ne törekedjünk arra, hogy egy kiegyensúlyozottabb életet élhessünk? Hogy vannak-e, vagy lesznek-e nehézségek közben? Igen. Biztosan. Az egyedüli dolog, ami töretlen kell maradjon, az a kitartás… Az előadáson pedig motivációt és tippeket is teszünk a kitartásod mellé!
Az online bemutatómnál:
– az egyszerűségre,
– a célszerűségre
– és a tapasztalaton alapuló megoldásokra teszem a hangsúlyt!
_____________________________________
Amennyiben egy cseppet is érdekel a téma, jelentkezz be! Ha már egy-két dolgot tanulsz, majd másnap alkalmazod, szerintem megérte neked az az 1 óra.
_____________________________________
Időpontja: szeptember 7 (kedd) romániai idő szerint 20:00 órától.
A ZOOM szoftvert fogjuk használni, amihez leírást is fogunk küldeni az előadás előtt.
A regisztrált e-mail címedre el fogjuk küldeni a bejelentkezéshez szükséges adatokat.
ITT regisztrálj:
https://forms.gle/Wq7bzkJ7J5U9CB5d7
Várlak nagy szeretettel,
dr. Suba Réka, Testszervis Románia, belgyógyász rezidens
“Szeretnénk, ha az életmódváltás nem a lemondásokról, hanem sokkal inkább a lehetőségekről szólna.”