PontKom Brandmánia

Studium HUB, GHV8+72 Marosvásárhely/Online Kultúra, kommunikáció
A PontKom, a Sapientia EMTE Marosvásárhelyi Karának harmadéves kommunikáció és közkapcsolatok szakos hallgatói által megszervezett konferencia.
A IX. PontKom a Brandmánia címet kapta, az eseménynek pedig a marosvásárhelyi Studium HUB ad majd otthont (Bolyai utca 15.) 2022. november 17 – én. Lehetőség lesz online is becsatlakozni.
A konferencián olyan, különböző tudományterületeken jártas előadók, valamint márkaépítés területén releváns tapasztalatokkal rendelkező személyek szólalnak majd meg, akik jó példákon keresztül segíthetik elő a brandépítés folyamatának megértését, az ezzel járó kihívások és lehetőségek feltérképezését. A rendezvény célja az olyan személyekkel való találkozás, akik munkájuk során céges vagy személyes márkát építettek ki, amely ismertséget, és ezáltal társadalmi elismerést, illetve anyagi hasznot hozott számukra.
A rendezvény kiemelt célcsoportja a kommunikáció és közkapcsolatok iránt érdeklődő fiatalok, illetve kommunikációs szakemberek. Szívesen látjuk emelett mindazokat, akik érdeklődnek a márkaépítés valamint a brandkommunikáció rejtelmei, módozatai iránt.