Partiumi TeSó kurzus (korhatár nélküli)

Paptamási Református Egyházközség Paptamási Nemzetközi

Bizonyára foglalkoztatott már az a gyötrő kérdés, hogyan lehet az egómat legyőzni. Hisz azt is tudod, hogy szeretetben kell élni, de épp az egó miatt nehéz. Gyere velünk Paptamásiba, hátha fény derül a titokra.

A Good Shepherd (Jó Pásztor) Egyesület szervezésében idén kétszer is sor kerül a Partiumi TeSó kurzusra, amelynek első alkalommal a Paptamási Református Egyházközség ad otthont április 24-27. között.

Bővebb információk a hitmélyítő életvezetés kurzusunkról a https://tesokurzus.wordpress.com/2019/03/12/partiumi-teso-kurzus-1-0-korhatar-nelkuli-2019-aprilis-24-27-paptamasi/ oldalon található.

Regisztrálni lehet 2019 április 15.-ig az alábbi hívatkozásra kattintva és az űrlapot kitöltve.

Regisztrációs űrlap: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdHuW-N2usLEukhWrLw1UzhZeSy3deP5fhMkX2y2zmXxLClWA/viewform

FIGYELEM!!! A teljes regisztrációhoz a fenti regisztrációs űrlap kitöltése szükséges! A facebook eseményen bejelölt “Ott leszek” opció nem elégséges a regisztrációhoz.

További útbaigazítást e-mailen a címen, telefonon munkaidőben a (+4) 0745 655 894 telefonszámon Tóth Attila szervező munkatársunknál, vagy facebook üzenetben a Jó Pásztor Egyesületnek címezve.

Partnereink és támogatóink:
Paptamási Református Egyházközség
Bonus Pastor Alapítvány, Marosvásárhely
CE Szövetség, Nagyvárad
SC. Partner Drinks SRL, Paptamási