orvoslás a COVID-19 pandémia idején

online esemény Ismeretterjesztő

Bizonyítékokon alapuló orvoslás a COVID-19 pandémia idején
Tisztelettel meghívjuk az érdeklődőket következő továbbképző kurzusunkra, amelyet a járványügyi helyzetre való tekintettel ismét távoktatási formában szervezünk “Bizonyítékokon alapuló orvoslás a COVID-19 pandémia idején” címmel 2021. május 28-29-én.
A Cochrane és ezzel együtt Tagozatunk legfőbb törekvése, hogy az egészségügyi döntések minden egyes beteg esetében a legjobb, legmagasabb szintű információkon alapuljanak. Ennek a célnak a megvalósulását az orvostudomány különböző területein lefolytatott kutatások eredményeinek szisztematikus összegzésével, valamint minél szélesebb körben való elfogulatlan ismertetésével kívánjuk támogatni. Ennek a tevékenységnek képezik részét továbbképző kurzusaink.
Továbbra is szeretnénk a magyar orvosképző helyek mellett, orvosi szakmai körökön túl a gyógyszerész szakma képviselőit is a lehető legszélesebb körben bevonni.
Akkreditáció:
OFTEX portálon: PTE ÁOK/2021.I./00210 kódszámon akkreditálva
GYOFTEX portálon: PTE GYTK/2021.I./00188 kódszámon akkreditálva
PhD hallgatók jelentkezését is várjuk.
A kurzuson való részvétel díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött.
A kurzus programja és jelentkezési lapja Tagozatunk weboldalán elérhető: https://tinyurl.hu/72H7/. A kitöltött jelentkezési lapokat a e-mail címre várjuk 2021. május 21-ig.