Örökölt sors – művészetterápiás foglalkozás

online esemény Ismeretterjesztő

Örökölt sors – művészetterápiás foglalkozás Online

Az Örökölt sors hiánypótló mű, az egyik legismertebb önismereti, személyiségfejlesztő könyv. A benne leírtak segítségével lehetőségünk nyílik egy tágabb perspektívából rátekinteni a családunkra. Felmenőink történeteinek megismerése által önismereti tudatosságunk gyarapodik, saját működésmódunk megértéséhez új szempontokat kapunk.
A programon építünk a már meglévő olvasásélményre, ezáltal felhasználva a biblioterápia fejlesztő erejét. Emellett elfogadó és biztonságos légkörben alkotunk, majd az alkotásokon keresztül beszélgetünk. Szeretettel várok minden érdeklődőt a foglalkozáson.
Részvételi hozzájárulás: 4000 Ft
A programon résztvevők létszáma korlátozott, ezért jelentkezésed az összeg befizetésével válik véglegessé! Befizetést követő lemondás esetén ezer forint kezelési költség levonásával a befizetett előleget visszatérítem a foglalkozás előtti hetedik napig, ezt követően az előleget nem áll módomban visszafizetni.
Amennyiben nagyon szeretnél részt venni az alkalmon, de nehézséget jelent a részvételi összeg kifizetése, írj egy üzenetet! Szükség esetén, egyéni megbeszélés alapján kedvezmény kapható.
A program tervezetten személyesen valósulna meg, de az éppen aktuális járványhelyzetre való tekintettel akár online is megtartásra kerülhet.