Online szülésfelkészítő

Vataščin Balázs Emese Online tér - otthonok Ifjúsági, gyermek

Kedves várandós kismamák!

A jelenlegi helyzet nagy kihívást jelenthet a számotokra! Sok a megválaszolatlan kérdés, pillanatok alatt kell új terveket készíteni és a fókuszt áthelyezni. Már a karantén eleje óta gondolkodom, hogyan tudnék nektek segíteni úgy, hogy rám is nagyobb teher hárul és nagyon kevés a szabadidőm a gyerekek mellett.

A tavaszra tervezett szülésfelkészítőim mind elmaradnak, ami bennem is hiányérzetet kelt. Viszont így a harmadik héten a karanténban már nem tudok tovább passzív maradni.

Arra gondoltam, hogy létrehoznék egy FB csoportot, ahol virtuálisan tudnánk kapcsolódni és hetente élő bejelentkezéssel segítenélek titeket a felmerülő kérdéseitek mentén, illetve hoznám azokat a gondolatokat és információkat, amikről úgy gondolom, hogy ebben a helyzetben fontosak lehetnek! ÉS nem maradnának ki a jógagyakorlatok sem!

Most mindennél fontosabb az, hogy tovább tudjatok otthon vajúdni és, hogy megtaláljátok ehhez a belső erőforrásaitokat! Az én dúlai praxisom azt hiszem, hogy éppen ennek a két dolognak a támogatásában a legerősebb, vagyis ehhez értek a legjobban

A csatlakozás ingyenes volna, a tagsághoz adomány jellegűen tudnátok hozzájárulni, amennyiben erre van lehetőségetek! Ha nincs, akkor is szeretettel látlak titeket!

Kérlek, ha érdekel akkor itt kommentben jelezd, hogy lássam van-e érdeklődő ebből a csoportból

Jó egészséget kívánok Nektek!