Online előadás VESZTESÉGRŐL,GYÁSZRÓL

Online Ismeretterjesztő
Időpont: 2022. NOVEMBER 25., PÉNTEK, 19:30–21:00 UTC+02
Díjmentes, online tájékoztató előadás és beszélgetés VESZTESÉGRŐL, GYÁSZRÓL és a feldolgozást segítő Gyászfeldolgozás Módszerről®
💔 Érezted már valaha, hogy összetört a szíved? Ha igen, akkor biztosan átéltél már veszteséget akár egy szeretted halála, párkapcsolati szakítás, válás, kedves házi állatod elvesztése vagy akár egy költözés során.
Az elmúlt két évben, valamennyien hátrahagytunk, sokan elvesztettünk valakit vagy valamit, életünk legtöbbünknek más, mint amit korábban megszoktunk.
Az utóbbi hónapok, sőt napok is megannyi változást, korábban nem tapasztalt helyzeteket,bizonytalanságot hoztak az életünkbe, tágabb és közelebbi környezetünkbe.
? Vajon tudtad-e, hogy érzelmi kötődéssel bíró kapcsolataink elvesztését vagy életünk jelentős fordulatait minden esetben GYÁSZfolyamat követi.
A néha ijesztő, a hullámvasút hegyvölgyeihez hasonlóan váltakozó érzelmi állapotok, az alvászavarok, az idővel nem enyhülő fájdalom elbizonytalanít, ami érzelmi izolációhoz, a jövőtől való félelemhez, végül számos fizikai és pszichés betegséghez vezethet.
A feldolgozatlan veszteségélmény, az őszintén végig nem élt és ki nem adott gyász belső feszültsége az élő kapcsolatokat is rombolja, és generációkon átörökíthető.
▼Mi is a gyász? Milyen tévhitek kapcsolódnak hozzá?
▼Az idő tényleg mindent megold?
▼Válás, szakítás, költözés,nyugdíjazás, gyerekszületés, házasságkötés, munkahely elvesztése, Mi a közös bennük?
▼Honnan lehet tudni, hogy a veszteségünk feldolgozatlan?
▼Miben és hogyan tud segíteni a Gyászfeldolgozás Módszer®, melynek hatékonyságát tudományos kutatások is megerősítik?
Ezekre és számos más, VESZTESÉGEINKKEL, a GYÁSSZAL kapcsolatos kérdésedre, dilemmádra keressük a választ díjmentes, élő előadásomból, és az azt követő beszélgetésből.
Az így jelentkezőknek az előadás előtt küldöm a csatlakozáshoz szükséges Zoom linket.
Stabil internetkapcsolat, kamera és fülhallgató használata javasolt.
Szeretettel, nyitott szívvel, elfogadással várlak.
Bővebben a feldolgozást segítő Gyászfeldolgozás Módszer Programról https://gyaszfeldolgozasmodszer.hu/
Mlinárik Andrea
mentálhigiénés szakember, Gyászfeldolgozás Módszer® specialista