Olajkóstoló borral

Temesvár, Cinque Terre Ismeretterjesztő

Olajkóstoló borral
🕘Időpont: szept. 24, szombat, 16:00–18:00
📌Helyszín: Temesvár, Cinque Terre vendéglő
Szervező: Várbástya Egyesület
A TMN programjainak sorában különleges gasztronómiai bemutatón vehetnek részt az érdeklődők. A kóstolón megismerkedhetnek az érmelléki tájegység egyik kiváló borászata, a Yanka Pincészet különleges boraival, ugyanakkor a Nagyváradi Napfény Ereje termékcsalád hidegen sajtolt olajait és magvait is megízlelheti a közönség, amelyek fogyasztása nem csupán változatosabbá, gazdagabbá és színesebbé teszi ételeinket, étkezési szokásainkat, hanem az egészségünk megőrzését, illetve helyreállítását is szolgálhatják. – Az ízélmény garantált! Lesznek jó történetek is! A temesvári építész elmeséli, hogyan lett érmelléki borászlány, és még sok más érdekességről is szó lesz.
A jó hangulatú kóstolón a vendégeknek lehetőségük nyílik megismerkedni tradicionális és különleges tájfajtákkal, amelyeknek nem csupán a termesztése, de a belőlük születendő olajok és borok elkészítése is a természettel összhangban történik.
Megjegyzés: A részvételi díj 20 lej. A helyek száma korlátozott, előjegyezni a e-mail-címen, a rendezvény ideje alatt az Infósátornál, valamint a következő linken lehet:
https://forms.gle/WfTtNs4THS4mfVXU7