Női kör Mesővel

online esemény Ismeretterjesztő

Az általam meghívott téma erre a napra: párkapcsolat/házasság/szex/szerelem. Ha van, akkor azért. Ha nincs, akkor azért. Élettörténeted szerint szabadon.

A kör célja a megértés , a tisztánlátás, a megvilágosodás, a megújulás. A számodra kívánatos harmóniába megérkezéshez a térkép meghívása. A pont megfogalmazása. B pont kijelölése. Az irányítás és az útvonaltervező átadása a fizikai síkon nem mutatkozónak.

Kizárólag olyan hölgyek jelentkezését várom, akik voltak már nálam női körben, képzésen, kunyhóban. Olyan barátnőt hozni érvényes, akiről bizton tudod, hogy érti és bírja azt a szélességi kört és hosszúsági fokot , valamint azt a nagyfeszültséget, amiben képesek vagyunk elmerülni.

Alkalmazott spiritualitás. Hatékonyság. Szellemi magasságok, lelki mélységek a fizikai realitás talaján. Megosztások. Tanítások Egymás között. Egymásnak. Az én tértartásommal. Huszonkét esztendő női kör vezetői tapasztalatával.

9 és 10 óra között megérkezés. Közös reggeli. Teázás. Kávézás.
10 órakor kezdünk.
13 óra körül tartunk egy ebédszünetet.
18 órára lecsengetjük a közös munkát. Pontosan 18 órakor hazaindulhatsz.

Részvételi díj: 15 000 Ft
Ebből előleg: 5 000 Ft (utalással)
A fennmaradó összeget az együttlét előtti napig szintén utalással kérném teljesíteni. Számlát természetesen adok.

Hozzatok magatokkal puha meleg zoknit, kézimunkát, színezőt, tollat, füzetet/naplót. Reggelire és ebédre kedvedre valót. Kínálni valót.

Tizenhárman leszünk összesen. Én leszek a tizenharmadik. Az első tizenkét előleget utaló nőtársamat tudom fogadni.

Mindenképpen motivációs levelet kérek Tőled, addig ne utalj nekem semmit. Akkor sem, ha tudod a céges számlaszámomat. A motivációs leveled után egyeztetünk adatokat és küldök számodra díjbekérőt.

Tudom furcsán hangzik, de karantén esetén is megtartjuk. Online. Mert van gyakorlatunk abban, hogy a körülményektől eltekintsünk. Nekem pedig tavasszal gyakorlatom lett az online munkakapcsolódás terén.

Egy héttel a találkozó előtti lemondás esetén a befizetett előleget más egyéb alkalommal tudod nálam felhasználni. Egy héten belüli lemondás esetén ez csak akkor érvényes, ha hozol valakit magad helyett.

Várlak szeretettel: Meső