Női hétvége

Awa Sky Somesu Rece Ismeretterjesztő

AZ IGÉNYEKRE VÁLASZUL ÁTALAKÍTOTTUK A LÁNYTÁBORT NŐI HÉTVÉGÉVÉ! Mivel leginkább a fiatal felnőtt, középkorú, fiatal házas (családos) nők érdeklődtek az esemény iránt, úgy gondoltuk, érdemesebb rájuk szabnunk a programot. Ha te is ebbe a korosztályba tartozol, csatlakozz bátran és tölts velünk egy női hétvégét augusztus 15-18. között Hidegszamoson! A téma továbbra is a Vonzerő. Hamarosan részletesebb programmal is jelentkezünk!

Női hétvége
augusztus 15-18.
Hidegszamos (Kolozsvártól 30 km), Awa Sky komplexum
Korcsoport: fiatal felnőtt, középkorú, fiatal házas (családos) nők
Figyelem! Gyerekfelügyeletet is biztosítunk!
Részvételi díj: 230 RON
A táborba itt regisztrálhatsz augusztus 1-ig: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScZwA8a36YrXwSuR-yFzhfhQ9m5waJWwcjiIED6pFqXHZzYAw/viewform?usp=sf_link

Kedves hölgyek!

Kreatív Istenünk toborzott bennünket, munkatársakat össze, és hív, hogy ültessük a szeretet-magvakat és szólítsunk meg Benneteket is.
Lelkes vezényszóra összegyűltünk ötletelni és rengeteg minden előbukkant Romániától, Magyarországon keresztül Hollandián át Angliáig, úgyhogy íme egy kis mozdító erő Nektek is:

Idei témánk a Vonzerő.
Mi a te vonzerőd, miért lehetsz hálás, hogy nőnek születtél? Mi az ami vonzó számodra és miért? Gyere, fedezzük fel együtt, keressünk női példaképeket a Szentírásban!
Szeretnél friss, üde, vidám nő lenni, de vonzod a bajt? Trauma és magány uralkodik az életedben, netán bántalmazás ért? Hozd el a történeted és beszélgessünk róla! Küzdjünk együtt az erőszak ellen, tudatos hitélettel és közösségi élettel!
A vonzó nő egyben erős nő is? Kell-e nekünk erősnek lenni és egyáltalán mit értünk azalatt, hogy erő? Gyengeség a gyengédség? Vitassuk meg együtt Pál mondatát: “Az én erőm erőtlenség által végeztetik el” II Korinthus 12:9b

Főelőadónk Budai Evódia lesz, aki a Keresztény Árvamisszió Alapítvány közönségkapcsolati munkatársa, a Barnabás Alapítvány elnöke, női missziós vezető és lelkészfeleség. Nem mellesleg mindemellett 4 + 1 gyermek édesanyja.

A bizonyságtevő életek feltárulkozásait felpezsdítő gyakorlati tevékenységekkel egészítjük ki – azaz barkácsolunk, tornászunk, kenceficézünk, öltözködünk, főzünk-sütünk, kertészkedünk – hogy az Ige által említett „derék asszonyra” találjunk önmagunkban és mindennapjainkban.
Várunk szeretettel!

A táborba itt regisztrálhatsz augusztus 1-ig: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScZwA8a36YrXwSuR-yFzhfhQ9m5waJWwcjiIED6pFqXHZzYAw/viewform?usp=sf_link