Néhány szó a csendről

Online Ismeretterjesztő
NÉHÁNY SZÓ A CSENDRŐL – Ingyenes interaktív előadás a jóga ászanákon túli részéről
Minden gyakorló ismeri a jóga testgyakorlatait, viszont a jógának egy nagyon kis szelete a fizikai gyakorlás, sokan nem is tudják, hogy milyen mélysége van a jógának vagy egyáltalán mi a jóga valódi célja.
Egy jógaóra ritkán ad lehetőséget arra, hogy ezekről a témákról beszélgessünk, pedig értelmes és nyitott emberként bizonyára te is elgondolkodsz a következő kérdéseken: Ki vagyok valójában? Ki néz ki a fejemből? Mi a lét értelme? Hogyan keletkezett a világ? Mi a halál? Ezek a kérdések minden keresőben, spirituális vagy csak bizonyos intelligenciával rendelkező emberben egyszer felmerülnek és utána nehéz tőlük szabadulni.
A mai anyagközpontú világunkban nehéz elhinni, hogy a jóga rendszere ezekre a kérdésekre közvetlen, tapasztalati válaszokat tud adni.
Az előadáson a jóga fizikai pózokon túli dimenzióiról, a modern életmódba való beillesztéséről és azokról a kérdésekről fogunk beszélni, amik bennetek ezzel kapcsolatban felmerülnek.
Az előadás közben és után kommentben tudsz kérdezni az adott témákról, amikre a videóban válaszolok is!
Az előadás az ONLINE JÓGAÓRÁK ÁDÁMMAL Facebook csoportban lesz látható és egy hétig visszanézhető:
www.facebook.com/groups/jogaadammal
AZ ELŐADÁS MINDENKI SZÁMÁRA MEGTEKINTHETŐ, de ha úgy érzed, több lettél általa, kérlek, támogasd az én fejlődésemet és munkámat is egy jógaóra árával, hogy a jóga értékes tudását minél több emberhez eljuttathassam!
OTP Bank
11773449-00218733-00000000
Diószegi Ádám
A megjegyzés rovatba kérlek, írd bele, hogy “jóga támogatás”.
Köszönöm!
Üdv,
Ádám 🙂