MÓDA garázs szél

Planetarium Kids Ismeretterjesztő
Kiveszed a szekrényből, megnézed, felpróbálod, ah, még tartogatod kicsit, hátha… hónapokig nem veszed fel, nagytakarításkor újra kiveszed a szekrényből, túl sok már, unod, el akarod dobni, megsajnálod, de mégis… eldöntöd, hogy kevesebbet vásárolsz, hogy kisvállalkozókat támogatsz, csak helyit veszel.
Ha neked is ismerős a fenti helyzet, van egy megoldásunk:
MÓDA garázs szél – a fenntarthatóság és környezettudatosság jegyében!
A vásáron olyan kisvállalkozókat, kézműveseket, helyi divattervezőket ismerhetsz meg, akiknek, szerintünk, szívesen hordanád/használnád a termékeit.
Emellett, te is elhozhatod azokat a ruhadarabjaidat, kiegészítőidet, amiket már nem használsz. Ezeket árusíthatod, elcserélheted, vagy felajánlhatod nekünk adományként.
Mit kell tenned, ha:
1. Adományozol, de nem tudsz ott lenni: október 2. -ig jelentkezz a 0771771358 -as telefonszámon és a kimosott ruhákat, megegyezés alapján, behozhatod hozzánk.
2. Árulni vagy csereberélni szeretnél: október 1. -ig jelentkezz a 0771771358 -as telefonszámon és foglalunk neked asztalt.
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
A jelenlegi egészségügyi helyzetet figyelembe véve az eseményen a maszk viselése kötelező, a helyek száma korlátozott! A változtatás jogát fenntartjuk.