Mit tanít egy MID-tanár?

Online Tudomány, oktatás
A 2021/22-es őszi félév Pont HU tanári fórumain a MID-tanítás lehetséges új irányait, kapcsolódási lehetőségeit állítottuk középpontba “Utak és kereszteződések a megújuló MID-tanításban” címmel. Ennek a sorozatnak az utolsó alkalmára kerül sor 2022. január 27-én 18.00–19.30 online műhely formájában.
Az alkalmat dr. Szili Katalin egyetemi oktató, nyelvész, tankönyvszerző tartja “Mit tanít egy MID-tanár? – a MID tanítás tartalmi kérdései” címmel. A műhelyen azt a kérdést járjuk körbe közösen, milyen tartalmi elvárásokkal szembesül a 21. századi nyelvoktatási színtereken a magyar mint idegen nyelv tanár, hogyan tud ezeknek a tematikus és az órai tananyag tervezése során megfelelni, milyen elemeknek kell(ene), hogy része legyenek a tananyagnak.
A módszertani műhelyhez ezúttal is – a korábbiaktól egy kicsit eltérő módon – kétféleképpen lehet csatlakozni. A meghívott előadó által a témában összeállított anyagot minden, az alábbi űrlapon regisztráló számára ingyenesen juttatjuk el a műhely időpontja után (!). A regisztrációs link: https://forms.gle/Q3yz5wptXC935SmE8
Emellett 2022. január 27. (csütörtök) 18.00–19.30-ig élő, online videokonferencia formájában interaktív műhelyfoglalkozásra kerül sor a fenti címmel, amelyre szintén az alábbi űrlapon lehet regisztrálni. Ennek részvételi díja: 2000 HUF/fő, amelyet online bankkártyás fizetéssel lehet befizetni.
A műhelyalkalmon történő részvételhez és a fizetéshez szükséges tudnivalókat a regisztráció után e-mailben juttatjuk el az érdeklődőknek. A jelentkezési határidő: 2022. január 25.
További kérdésekre is szívesen válaszolunk, e-mail elérhetőségünk:
Köszönjük a regisztrációt!
Szeretettel várunk minden érdeklődőt!