Mit és hogyan meséljünk kamaszoknak?

online esemény Ismeretterjesztő

Online mesemondó műhely: Mit és hogyan meséljünk kamaszoknak?

Lehet-e a kamaszoknak mesét mondani? Vevők-e még az élőszavas mesélésre? Milyen történtek érdeklik őket? Hogyan keltsük fel a figyelmüket, érdeklődésüket a hagyományos történetek iránt? És mit tegyünk, ha nekik támad kedvük mesét mondani?
Ilyen és ehhez hasonló témákat jár körül ez a kétórás online műhely, sok gyakorlati tanáccsal és interaktív javaslattal. Mivel kamaszok esetében a jó meseválasztás különösen hangsúlyos, arról is sok szó esik majd, milyen történetekkel érdemes megkínálni őket, hogyan kapcsolódhatunk a mesékkel a tanulmányaikhoz, és mi magunk hogyan mélyedhetünk el a hőslegendák, mítoszok, és eposzok világában.
Hivatásos mesemondóként a pályafutásom kezdete óta rengeteget mesélek a kamasz korosztálynak, iskolákban és rendezvényeken is. Tapasztalataimból könyvet is írtam, “Hősök és pimaszok: Mit és hogyan meséljünk kamaszoknak?” címmel (PONT Kiadó, 2019.). A műhely résztvevői most 50% kedvezménnyel vásárolhatják meg a könyvet, melynek postaköltségét a kiadó vállalja! (ld. a regisztrációs linket a részletekért)
A MŰHELYHEZ REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES. Regisztrálni ezen a linken tudtok:
https://forms.gle/6rmjxodC9KAYyior8
Regisztrálás után emailben kaptok információt a fizetéssel kapcsolatban. A regisztráció akkor érvényes, ha megtörtént az átutalás is!