Mi legyek, ha nagy vagyok?

K+ Közösségi Tér Ifjúsági, gyermek

Mi legyek, ha nagy vagyok? – beszélgetés a kapunyitási pánikról

Mi legyek, ha nagy vagyok? – beszélgetés a kapunyitási pánikról

Kolozsváron élsz és pszichológiát hallgatsz? A szakmában dolgozol, vagy csak érdekel ez a tudomány? Van egy jó hírünk számodra! Kolozsváron is folytatódik a Magyarországon már ezres tömegeket megmozgató programsorozat, a Mindset Pszicho-Kávéház.

De mi is az a Pszicho-Kávéház? Mi a Mindsetnél azt valljuk, hogy a tudás mindenkié! Ezért olyan erdélyi és magyarországi előadókat hívunk meg közétek, akik értékes gondolatokat, közérthető és alkalmazható ismereteket, azaz valós tudást hoznak el nektek, közvetlenül a kávétok mellé. Formabontó eseményeinken a pszichológia érthetőbb, izgalmasabb és hatásosabb, mint valaha. Tanulj úgy, hogy észre sem veszed!

Pszicho-Kávéházunk rendhagyó struktúrával vár benneteket. Elsőként egy gondolatébresztő és vitaindító előadásra invitálunk benneteket, amelyre minden alkalommal a téma egyik legjelesebb szakértőjét hívjuk meg. Ezt követően – túllépve a plenáris előadás korlátain – egy pezsgő hangulatú és izgalmas kerekasztal-beszélgetés keretein belül taglaljuk tovább az előadáson elhangzottakat. A meghívott szakembereknek a kerekasztalunk mellett a ti kérdéseitekkel is szembe kell nézniük. Ezzel biztosítjuk számotokra az autentikus kávéházi hangulatot.

Rendezvényünkre 2018. december 11.-én kerül sor, témánk pedig a kapunyitási pánik. Milyen elvárásokat támaszt a modern társadalom az ezredforduló gyerekei elé? Hogyan alakítsa egy Y generációs az életét, hogy megfeleljen azoknak – vagy egyáltalán meg kell-e felelnie? Hogyan folytatódik az élet diplomával a kézben?

Mindezekre a kérdésekre a meghívott előadónk Csonta András pszichológus, terapeuta ad majd nektek választ; az előadását követő kerekasztal-beszélgetés során pedig tovább taglaljuk a kapunyitási pánik témáját. Ebben kerekasztal-tagjaink segítsége mellett, a ti kérdéseitekre és véleményetekre is számítunk.

Helyszín: K+ Közösségi Tér, Memorandumului (Unió) utca 3. szám
Időpont: 2018. december 11, 18 óra
Kapunyitás: 17:30
A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Jegyárak:
– early bird: 15 RON (a készlet erejéig)
– teljes ár: 20 RON
A jegyvásárlással kapcsolatos információkkal nemsokára jelentkezünk.

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a rendezvény helyszínén fényképeket készülnek, melyeket az esemény facebook oldalán tekinthetnek meg!

///Mindset Pszichológia − Elkísérünk a fejlődés útján///

Pszichológiai központunkban tudományos-ismeretterjesztő cikkek, terápia, tanácsadás, tréningek, rendezvények, oktatás és kutatás által segítjük a társadalom és a benne élő egyének fejlődését – a te fejlődésedet. (https://mindsetpszichologia.hu)