Mese-Sziget – egyensúlyban

online Egyéb

A tavaszi pihenő után a Mese-Szigeten újra a meséké a főszerep. Ezúttal egy indián mese köré hívlak, amely megmutatja, hogy mi történik akkor, amikor kimerülnek a (belső) tartalékaink, amikor nem csak a cselekvésé a főszerep, amikor apránként lehet újjáépíteni magunkat és a bennünket körülvevő világot. A mese abban is segít, hogy egyensúlyba kerüljenek bennünk a „túl rossz” és „túl jó” dolgok is.
A Mese-Sziget egy olyan hely, ahol a fény forrását a mesék képezik. A mese irányt mutat, támogat és eligazít bennünket. Az élőszavas mesemondást követően együtt bontjuk ki a mesei képekben megjelenő érzéseket, és keressük a magunknak feltett kérdésekre a válaszokat. Mesés találkozásaink kéthetente az online térben zajlanak, Zoom-alkalmazás segítségével, melyhez előzetes jelentkezés szükséges, a létszám korlátozott (max. 10 fő).
Időpont: 2021. április 30. 17,00-19,00
Jelentkezni messenger üzenetben vagy a email címen lehet. A jelentkezés a részvételi díj átutalását követően válik véglegessé.
Részvételi díj: 1000 RSD vagy 3000 HUF. Amennyiben a részvételi díj kifizetése gondot jelent, kérlek keress meg, hogy találjunk rá megoldást.
A foglalkozásokat Ricz Dencs Tünde, mentálhigiénés szakember, alkotó-fejlesztő meseterapeuta vezeti