Mantra & meditation & licitation

pin Casa EDO - enthusiasm dharma oneness Nemzetközi

Mantra & meditation & licitation – Charity evening for Noel

Noel esete hozzám is eljutott. Megérintett, megmozgatott, sok fájdalmas kérdőjelt megnyitott bennem. Ennek az estének a teljes bevételét neki ajánlom fel.
Az est első felében mantrákat éneklünk és meditálunk, a második felében licitálásra ajánlok könyveket, sajátot is és más felnőtt és gyerek könyveket.

Kiteszek az előszobában egy dobozt Noelnek / Pt Noel felirattal, hogy azok, akik nem tudnak az eseményre eljönni, de szeretnének adományozni, megtehessék. A doboz március 23-ig lesz nyitva.

Alább megtaláljátok történetének a leírását.
Várlak szeretettel

Noel:
Feltehetően ti is hallottak már Ölyüs Noel Róbertről (kicsi Noelről), arról a hét hónapos érkörtvélyesi kisfiúról, aki hasonlóan a magyarországi Zentéhez és Leventéhez, egy ritka genetikai betegségben, az 1-es típusú SMA-ban szenved. A kisfiú élete a világ legdrágább gyógyszerén, a Zolgensmán múlik, melynek értéke nem kevesebb mint 2,9 millió € (700.000.000 HUF). A családnak önerőből esélye sincs ezt a hatalmas összeget előteremteni.
Rengeteg nagylelkű, önzetlen, segíteni akaró ember összefogott értük úgy Erdélyben, mint Magyarországon és szerte a világon. Számtalan eseményt szerveztek, licitcsoportok jöttek létre, Noel és családja megsegítésére. Nekik köszönhetően három hónap alatt kb az összeg negyed részét sikerült összegyűjteni. Még nagyon hosszú az út a cél eléréséig, és valószínűleg nem lesz akadálymentes, DE kitartással, együttes erővel, összefogással, a jó Isten segítségével, hisszük, hogy sikerülhet!

Hálásak lennénk, ha lehetőségeitekhez mérten, valamilyen formában ti is hozzájárulnátok Noel gyógykezeléséhez! A kisfiú egyetlen esélye az életre mi vagyunk. Rajtunk, embereken múlik, hogy ez a gyermek a későbbiekben meg tudja-e tenni majd az első lépéseket, elkísérhetik-e majd a szülei az első óvodai/iskolai évnyitóra, nyomon követhetik-e a szülők gyermekük fejlődését, vagy csak a leépülését. NE legyünk közömbösek! Ennek a gyermeknek, a családnak, mi, emberek jelentjük az egyetlen esélyt. Úgy ahogy te vagy én nem adnánk fel soha, megtennénk bármit gyermekeinkért, ők is a végsőkig küzdenek az ő kis kincsükért, jelen esetben a gyermekük egészségéért; ami a mieinknek megadatott, nekik nagy áron kell azt kiváltaniuk. És ők hisznek benned, bennem, bennünk. Hisznek az emberi jóindulatban, segítőkészségben, hisznek a csodában, hisznek abban, hogy Isten és az emberek segítségével, együttes erővel sikerül újabb csodát tenni.
Ha ti is ennek a csodának a részesei szeretnétek lenni, úgy érzitek, hogy bármilyen formában hozzá tudtok járulni, szívesen fogadjuk!

Neol esetéről bővebben a következő linkben olvahattok (román nyelvű):
https://www.noelsma1.ro/

Amennyiben szívesen támogatnátok Noelt és családját, éljetek bátran a következő lehetőségek bármelyikével:
Romániai számlaszámok:
RON:RO33BTRLRONCRT0532233601
EUR:RO80BTRLEURCRT0532233601
USD:RO84BTRLUSDCRT0532233601
DKK:RO66BTRLDKKCRT0532233601
Kedvezményezett: ASOCIATIA PENTRU MICUTUL NOEL EGYESÜLET
Bank: Banca Transilvania
Bank címe: Agentia Valea Lui Mihai, Str. Marton Aron, Nr. 14, Valea Lui Mihai, Bihor, Romania
SWIFT/BIC Kód: BTRLRO22
GoFundMe: gf.me/u/wfyvjv
PayPal: https://www.paypal.me/HelpNoelSMA1
Facebook-os gyűjtés: https://www.facebook.com/donate/1923782337767764/
Fb Hu: https://www.facebook.com/Noel.SMA1/
Fb Ro.: https://www.facebook.com/MicutulNoel.SMA1/
Fb Eng.: https://www.facebook.com/HelpNoel.SMA1/
Facebook-csoportok Noel támogatására:
• Civil Jótékonysági Licit Erdélyi Magyarok – Kicsi Noel SMA1
• Licitatii pentru Micutul Noel -SMA1
Magyarországi alapítvány: NOELNEK ODAADÁSSAL ESÉLYE LESZ ALAPÍTVÁNY
OTP Bank számlaszám: 11739009-23910096 IBAN
Elektronikus forma: HU45117390092391009600000000
SWIFT kód: OTPVHUHB
Közlemény: Adomány
Email:
Köszönjük, hogy megfontoljáktok!

Üdvözlettel:
Noel támogatói