Magyar mise Jászón

Jászó Kultúra, kommunikáció

A MAGYAR MISE ROCK ORATÓRIUM BEMUTATÓJÁRÓL JÁSZÓN, 2021. AUGUSZTUS 21-ÉN

AZ ELŐADÁS A MAGYAR KORMÁNY TÁMOGATÁSÁVAL VALÓSUL MEG ÉS DÍJMENTES!

Közlemény a Tolcsvay László és Tolcsvay Béla szerzőpáros Magyar Mise rockoratórium előadásáról a Mécs László Szabadegyetemen, Jászón, a Premontrei Apátság Keresztelő Szent János-templomában.

„Földből a magba, magból a szárba, szárból a virágba, virágból kalászba, kalászból kenyérbe, kenyérből testembe, testemből lelkembe, lelkemből lelkedbe, fény tűz lángol, parázson táncol, fény tűz lángol, parázson táncol, Föld felett nap kél, nap után hold kél, földről az égbe, mennyből a földre. idehozom, odaadom, idehozom, odaadom.”

Magyar vagyok! Illik tudnom! Összetartozunk! A Csemadok Kassa-környéki Területi Választmány Elnöksége és titkársága tisztelettel közli, hogy a 23. Mécs László Szabadegyetem nyitó rendezvényeként bemutatásra kerül Tolcsvay László és Tolcsvay Béla szerzőpáros Magyar mise című rock oratóriuma, Jászón, a Premontrei Apátság Keresztelő Szent János-templomában, 2021. augusztus 21-én, szombaton délután, 17.30 órai kezdettel.

Az előadás a Kárpát-medencei előadássorozat részeként a Magyar Kormány támogatásával valósul meg , amelynek célja a hit és a zene ereje által erősíteni a magyar keresztény közösségek tagjai közötti kapcsolatot.