Lovaglás és Lóval való bánásmód

Zenta Sport, hobbi

Kedves Lovasok és Lókedvelők!

Szeretettel meghívunk benneteket egy újabb kezdő-felnőtt lovas képzésünkre!

A tanfolyam 2 teljes napot vesz igénybe, (2020 Augusztus 22. szombat és 23. vasárnap) és azok számára hoztuk létre, akik bele szeretnének kóstolni a lovak csodálatos világába.

Nem baj, ha még sosem volt dolgod a lovakkal és nem ültél lovon. A tanfolyamra kezdő és haladó lovasokat várunk.

Mit fogtok tanulni?

– Lóval való kommunikácio: Hogyan viselkedjünk a ló közelében? Testbeszéd ló és ember közt, avagy honnan tudjuk, hogy mikor mit szeretne nekünk mondani a lovunk?

– A ló elkészítése a lovagláshoz: Lóápolás, csutakolás és a lószerszámok megismerése, helyes használata, rendben tartása.

– A ló helyes vezetése, futószárazása: Hogyan leszünk a lovaink barátja, hogy tanul meg bízni bennünk a ló és elfogadni minket?

– Lovaglás: Az alapok mint a felszállás, elindítás, irányítás, megállítás és leszállás elsajátítása, valamint a haladók számára az ügetés, illetve a vágta gyakorlása.

– Önismereti tréning: A lovak segítenek meglátni a bennünk lévő elakadásokat, általuk felismerhetjük hozzáállásainkat az élet konkrét dolgaihoz.

– Íjászat: Egy kis kikapcsolódásra is lesz szükségünk, ekkor ki lehet próbálni az íjászatot is.

– kikapcsolódás, lazulás :) a programok közt lehet pihenni, függőágyban ringatózni, beszélgetni, élvezni a természetet és a tanyasi levegőt

A programok délelőtt 9:30tol olyan este 18:00 óráig tartanak. Délben tartunk egy órás ebédszünetet. Aki szeretne, itt megszállhat nálunk a tanyán sátorban, estére sütögetős, lazulós, beszélgetős hangulat vár rátok :)

Létszám: 6 fő

Jelentkezni privát üzenetben vagy a 063 22 77 39 -es számon lehet.

Rossz idő esetén, a rá következő hétvégén tartjuk a tanfolyamot.

Szeretettel várjuk jelentkezéseteket :)