Lehetőség kisvállalkozóknak

Online Ismeretterjesztő
„Látva a világ történéseit – infláció, szállítási láncok problémái, munkaerőpiaci válság, háború stb. – 1 és 10 között, szerinted mennyire vannak veszélyben a hozzád hasonló vállalkozások?” 🤔
Az elmúlt időszakban készített felmérésünk ezen kérdésére, a vállalkozók 71%-a 6 és 9 közötti válaszokat adott.
Magyarán: a vállalkozók elsöprő többsége, pontosan látja, hogy a jelenlegi gazdasági helyzet igencsak könnyen veszélyessé is válhat sokak számára.
Nem kérdés, hogy mindannyian tapasztaljuk már a jelenlegi gazdasági környezet nem éppen felhajtóerővel bíró következményeit.
🙂 2004 óta kisvállalkozókkal dolgozunk, így volt „szerencsénk” már a 2008-as válságot és annak helyes és helytelen kezelését is látni a kisvállalkozó szemszögéből.
A használt menedzsment technológia és az elmúlt 16 évnyi tapasztalat alapján, bátran állíthatjuk, hogy egy egészen jó listánk van azokról a helyes- és a reflexszerűen helytelen lépésekről, amelyeket vállalkozóként válság idején elkövethetünk.
15 pontban foglaljuk össze, hogy hol vannak egyértelmű bukás lehetőségek és merre kellene gondolkodni, hogy a jelenlegi gazdasági körülmények igazi dobbantót jelenthessenek számodra?
📆 Időpont: augusztus 13 (szombat) – reggel 8:00 óra
🖊️ Az előadás ingyenes és a Véletlenszerűségek nélküli vállalkozók csoportban fog zajlani.
Csatlakozz! Kattints ide 👉 https://bit.ly/3Ba3jhw