Légy jó mindhalálig Rimaszombatban

Rimaszombat Kultúra, kommunikáció

legyjo (2).jpg

Kocsák Tibor fülbemászó dalai és Miklós Tibor dalszövegei segítségével ismét megelevenedik a közismert történet – mi történik egy nyíltszívű becsületes fiúval, aki belekóstol az élet kis és nagy hazugságaiba, aki nem tudja elviselni az igazságtalanságot és naivan hisz a becsület erejében. Árulásról, képmutatásról, gyengeségről és lelki erőről, az emberi kapcsolatok törékenységéről és az ember gyarlóságáról szól megint a példázat – hol meghatóan, hol iróniával, hol kritikusan, hol megértőn, hol viccesen, hol megrendítőn, hol énekelve, hol táncolva, hol esendően, hol bölcsen, de mindig a nézővel játékosan összekacsintva.

Az előadást Dudás Péter rendezte, a főbb szerepekben Antal Márkot, Képes Lórántot, Horňák Marekot, Pollag Ádámot, Nádasi Pétert, Bocsárszky Attilát, Habodász Istvánt, Pólos Árpádot és Kövesdi Szabó Máriát láthatjuk.

legyjo.jpg

A kassai Thália Színház előadását május 30-án, csütörtökön nézhetik meg a rimaszombati Városi Művelődési Központban 18.00 órától. Jegyek 5 eurós egységáron már kaphatók a rimaszombati Tompa Mihály Könyvesboltban.

https://hu.rimavskasobota.sk/?id_menu=0&module_action__49562__id_ci=207253#m_49562

Forrás: Gömöri Hírlap/SZAKC