Légy jó mindhalálig musical ONLINE

online esemény Ismeretterjesztő

Ajánló: https://www.youtube.com/watch?v=aZXHQNW6gJY
Tartsanak a Kecskeméti Nemzetivel otthonról is! Április 20-tól több időpontban megtekinthetik kedves nézőink a 2020 októberében bemutatott Légy jó mindhalálig című musicalt.
Nyilas Misi története mindig aktuális volt és lesz, míg a dalok, melyek a Kocsák Tibor és Miklós Tibor nevéhez fűződő zenés változatban felcsendülnek, örökzöld slágerekké váltak már. A „Légy jó mindhalálig” létrehozása egy színházban mindig nagyobb ünnep, mint bármely más zenés produkció bemutatása, mert amellett, hogy ilyenkor gyermekekkel telik meg a színpad és a nézőtér is, ez a mű igazi hungarikum.
Fontos továbbá egy színház életében, hogy minden korosztályt és társadalmi réteget meg tudjon szólítani, de nagyon kevés lehetőség adódik arra, hogy ez egyetlen előadáson belül jöjjön létre, ebben is kuriózumnak számít ez a musical.
A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház Nagy Viktor rendezőt választotta ki a feladatra, hogy 27 év után a közönség újra láthassa a magyar irodalom egyik legfényesebb gyöngyszemét a Nagyszínpadon.
Nagyon várja már a teátrum, hogy újra kinyithasson, és élőben csendüljön fel “Az élet szép” és a többi fülbemászó dal, de addig sem hagyjuk cserben Önöket!
Három időpontban is elérhető lesz a Légy jó mindhalálig című musical.
Tartsanak velünk online!

Jegyárak:
Egyéni jegy 2 900 Ft
Családi jegy (korlátlan) 4 900 Ft
Támogatói jegy I. 6 000 Ft
Támogatói jegy II. 10 000 Ft
Jegyvásárlás: https://online-kecskemetinemzeti.jegy.hu/
Szereposztás: https://kecskemetinemzeti.hu/hu/musor/premierek.html…