Lavenderland Feszt 2020

Lavenderland Szabadtéri

Ha június akkor Lavenderland Feszt!

Idén harmadik alkalommal rendezzük meg a levendula szürettel is egybekötött kúlturális, gyerekbarát levendula ünnepünket.
Mivel Fesztivált szervezni nem lehet, így egy, a megszokottól eltérő hétvégét tölthettek el nálunk. NEM lesznek koncertek! Nem lehet fesztivál jellege a rendezvénynek és egyelőre csak 500 személy lehet egyszerre a területen. Ez nem jelenti azt, hogy bármely nap nem fordulhattok meg akár több ezren is az ültetvényen, de egyszerre csak ötszázan lehettek bent.

Megpróbálunk két helyszínt különválasztani, hogy úgy várakozhassatok, (ha esetleg kell) hogy közben jól érzitek magatokat.

A koncerteket zenével és egyéb programokkal próbáljuk majd pótolni.
Pénteken este a János Vitéz lesz majd színre víve bábjáték formájában, és a korondi Székely Sasok dobelőadása. Ezt követően a Székely Legendárium meséinek vetítése és tábortüzes zenélés következik.
Szombaton is a korondi Székely Sasok indítják majd a reggelt, felverik a sátortábor lakóit, majd, mint pénteken is, szabadon járhat-kelhet mindenki a levendulásban, kézműves standokat lehet látogatni, túrázni a közeli erdőben és a levendula mellett, akár egyéb gyógynövények is begyűjthetőek a környező kaszálókról, kakukkfű, menta stb.
A szombati nap délutánján a kelementelki Orbán Ottó mutatná be borkülönlegességeiket, amennyiben van rá igény. A borkóstoló külön belépős lesz, és korlátozott számú résztvevőnek, így érdemes a fesztivál előtt néhány nappal helyet foglalni rá.
A szombati este is Mesevetítés és zenés szórakozás zárja a napot és vasárnap is hasonló a program.

Számos zenekar fellépését kellett visszamondanunk a kialakult helyzet miatt, így tőlük és mindenkitől mégegyszer elnézést kérünk!

Kérjük, mindenki tartsa be az állam által előírt szabályokat és amennyiben részt szeretnél venni a rendezvényen, kérünk legyetek türelmesek!

A levendula lassan, de biztosan lilul, de még mindig nem tudjuk befolyásolni a természetet.

Várunk szeretettel!

A belépők ára 5 lej és 14 éven aluli résztvevők számára ingyenes!